Cupcakes χωρίς ζάχαρη και αλεύρι από τη Φλορίντα Πετρουτσέλι - Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή
Υγιεινά cupcakes που θα φτιάχνετε ξανά και ξανά.

Μπορεί η Φλορίντα Πετρουτσέλι να απέχει από τη τηλεόραση, ωστόσο, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social ανεβάζοντας βίντεο με αγαπημένες της συνταγές.
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι φτιάχνει... Torta di riso
Ως γνωστόν, η παρουσιάστρια και λόγω καταγωγής έχει μια αδυναμία στις ιταλικές συνταγές, ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορεί κανείς να βρει πολλές και διάφορες, οι οποίες έχουν ένα κοινό: είναι ως επί τι το πλείστον εύκολες.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Θα λατρέψετε τη μεσογειακή φοκάτσια που έφτιαξε
Γιατί μπορεί να της αρέσει η μαγειρική, ωστόσο δεν θέλει να περνά όλο τον χρόνο της στην κουζίνα. Γι΄αυτό και οι συνταγές της εκτός από υγιεινές είναι και γρήγορες.
Cupcakes χωρίς ζάχαρη και αλεύρι
Σήμερα σας παρουσιάζουμε τη συνταγή της για cupcakes χωρίς ζάχαρη και αλεύρι. Μια super επιλογή για τα παιδιά αλλά και για τις απογευματινές σας λιγούρες.
Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η μυστική συνταγή της για ζύμη πίτσας στο 5λεπτο
Υλικά
- 230 γρμ. βρώμη σε σκόνη
- 2 -3 ώριμες μπανάνες
- 2 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
- κανέλα
- 1 αυγό
- 125 γρ. γιαούρτι
- βανίλια
- 50 ml γάλα
Εκτέλεση
- Λιώνετε τις δύο ώριμες μπανάνες με ένα πιρούνι και ρίχνετε το αυγό.
- Ανακατεύετε προσθέτοντας το γιαούρτι, τη βανίλια, την κανέλα, το baking powder και τη βρόμη που έχετε πρώτα τρίψει στο multi.
- Τέλος ρίχνετε το γάλα και τα δάκρυα σοκολάτας και αφού ανακατέψετε καλά, μοιράζεται το μείγμα στη φόρμα σιλικόνης.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 - 180 C,για 18- 21 λεπτά.