Παιδικά και βρεφικά καπέλα - 5 καλοκαιρινές προτάσεις

Καπέλα άνετα, ελαφριά και κατάλληλα για κάθε περιπέτεια!

Παιδικά και βρεφικά καπέλα - 5 καλοκαιρινές προτάσεις
Bigstock

Όταν πρόκειται για την προστασία των μικρών παιδιών από τον ήλιο, το αντηλιακό είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο. Ένα ακόμη απαραίτητο προϊόν για το καλοκαίρι; Ένα παιδικό καπέλο!

Είτε περνάτε πολλές μέρες στην θάλασσα είτε απλά κάνετε πολλές βόλτες, ένα καπέλο με φαρδύ γείσο κρατά τον ήλιο μακριά από τις ευαίσθητες περιοχές του δέρματος , όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και τα αυτιά. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε το τριχωτό της κεφαλής.

Όμως, όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν πολλές μαμάδες, το να κρατήσει ένα μωρό ή ένα νήπιο το καπέλιο στο κεφάλι του για πολλή ώρα, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση.

Δεν μπορούμε να δώσουμε υποσχέσεις , αλλά για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες οι οποίες διαθέτουν πέρα από στυλ, δείκτη 30-50+ UPF (που σημαίνει ότι θα προστατεύονται από το 98% των ακτίνων του ήλιου) και βολικά κορδόνια. Είναι ελαφριά και βολικά, ώστε να μην γκρινιάζει κανείς και διπλώνονται εύκολα και χωράνε στην τσάντα σας.

1. Καπέλο από οργανικό βαμβάκι

Φτιαγμένα από 100% βιολογικό βαμβάκι, πιστοποιημένα με GOTS είναι ελαφρώς ελαστικά για να είναι άνετα και πλένονται εύκολα στο πλυντήριο.

2. Καπέλο UPF 50+

Ένα σούπερ ελαφρύ καπέλο που προσφέρει προστασία 50+ UPF και γενναιόδωρη κάλυψη του λαιμού και αρκετά ελαστικό για να παραμένει στη θέση του ακόμα και στα πιο δραστήρια μωρά.

3. Καπέλο με πτερύγιο

Το συγκεκριμένο αυτό στυλ είναι ιδανικό για περιπέτειες στην παιδική χαρά!

Δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι, δεν είναι ζεστό οπότε το μικρό σας δεν θα γκρινιάζει.

4. Καπέλο που «αναπνέει»

Οι δικτυωτές πλευρές είναι φοβερές για εκείνες τις καυτές μέρες του Ιουλίου και το πιο σκληρό ύφασμα σημαίνει ότι δεν θα πέφτει στα μάτια τους ενώ παίζουν και πλατσουρίζουν.

5. Καπέλο double face

Δύο καπέλα σε ένα! Κατασκευασμένα τα περισσότερα από νάιλον με ένα λουράκι velcro στο πηγούνι για να το κρατά στη θέση του τις ημέρες με αέρα , διατίθεται σε διάφορα χρώματα με διασκεδαστικά μοτίβα!

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved