10 μαγιό εγκυμοσύνης που θα σας κάνουν να νιώσετε αυτοπεποίθηση

Υπάρχουν τόσες πολλές κολακευτικές επιλογές και εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο κομψές!

10 μαγιό εγκυμοσύνης που θα σας κάνουν να νιώσετε αυτοπεποίθηση
Bigstock

Πλέον υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές σε μαγιό εγκυμοσύνης τα οποία κολακεύουν την φουσκωμένη κοιλίτσα σας, υποστηρίζουν το στήθος και είναι κατασκευασμένα από ύφασμα που αναπνέει και είναι εύκαμπτο.

Ο οδηγός μας για τα καλύτερα μαγιό εγκυμοσύνης εμπεριέχει κομψές και στυλάτες επιλογές που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα, οπότε μπορούμε σχεδόν να σας εγγυηθούμε ότι θα βρείτε ένα στυλ που θα σας αρέσει.

Τι πρέπει να κοιτάτε όταν επιλέγετε μαγιό

Τα τρία βασικά πράγματα που πρέπει να αναζητάτε μαγιό εγκυμοσύνης είναι ελαστικό ύφασμα, να μπορεί να φορεθεί ίσως και μετά τον τοκετό αλλά και να είναι υψηλής ποιότητας ύφασμα που θα διαρκέσει πολύ καιρό και θα πλένεται χωρίς να ξεθωριάζει, καθώς και να έχει τιράντες που μπορούν να ρυθμιστούν για καλύτερη στήριξη.

1. Μαγιό με τετράγωνο κόψιμο στο λαιμό

Μας αρέσει ιδιαίτερα το ντεκολτέ, καθώς εάν έχετε μεγάλο στήθος θα σας βολέψει 100%!

2. Μαγιό με σούρες στο πλάι

Ένα τέτοιο μαγιό «γιορτάζει» τη σεξουαλικότητα σε όλα τα μεγέθη, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα μαγιό εγκυμοσύνης είναι εξίσου λαμπερά με όλα τα υπόλοιπα.

Ο έξυπνος σχεδιασμός με τα κορδόνια που τραβούν και τις δύο πλευρές της μέσης βοηθούν στο να σφίγγουνγύρω από την κοιλιά σας ώστε να νιώθετε μεγαλύτερη στήριιξη.

3. Μαγιό με λαιμόκοψη Halterneck

Ένα διαχρονικό στυλ που ξεπερνά τις τάσεις, ώστε να μπορείτε να το φοράτε με ευκολία και σε μελλοντική εγκυμοσύνη.

Με ραφινάτες λωρίδες στα πλαϊνά, εξασφαλίζει την καλύτερη εφαρμογή χωρίς να είναι ούτε πολύ στενό ή πολύ φαρδύ.

4. Μαγιό Speedo με scoop neck

Με το ψηλό λαιμό και τις αθλητικές λεπτομέρειες, αυτό το ανθεκτικό στο χλώριο μαγιό είναι ιδανικό για τις μέλλουσες μαμάδες που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν την εβδομαδιαία συνήθεια κολύμβησης !

5. Μαγιό bikini με ναυτικές ρίγες

Τα μπικίνι πάντα πιστεύετε πως θα είναι λίγο αποκαλυπτικά όταν είστε έγκυος αλλά σίγουρα θα κάνατε μια εξαίρεση για ένα τέτοιο σχέδιο.

Αυτό το ψηλόμεσο μαγιό είναι εξαιρετικά κολακευτικό, άνετο, τόσο «μακραίνοντας» το πόδι χάρη στο ειδικό ύφασμα seersucker αλλά και έχει μια μικρή ρετρό πινελιά .

6. Μαγιό με στρογγυλό λαιμό

Ενώ τα περισσότερα μαγιό εγκυμοσύνης είναι σε μαύρο χρώμα, το συγκεκριμένο είναι σ' ένα ασυνήθιστο μπλε και λευκό φλοράλ ! Εκτός του ότι είναι πολύ όμορφο, έχει επίσης μια καταπληκτική βαθμολογία UPF.

7. Superstretch μαγιό

Αυτό το superstretch μαγιό είναι μια εξαιρετική λύση για να αισθάνεστε μια παραπάνω «ασφάλεια», καθώς είναι ένα μείγμα από νάιλον και ελαστίνη.

8. One shoulder μαγιό

Πέρα από απίστευτα κομψό είναι και «ευκολο-συνδύαστο». Φανταστείτε το με ένα τζιν σορτς ή ένα χρωματιστό παρεό.

9. Μαγιό padded-cup

Λατρεύουμε το χαμηλό κόψιμο και τις τιράντες! Tα padded-cup είναι ο καλύτερος φίλος σας καθώς θα με αυτά έχετε τη καλύτερη στήριξη για το στήθος σας.

10. Σετ Tankini

Τα tankini είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε λίγη περισσότερη κάλυψη , αλλά προτιμάτε τα bikini.

Πηγή: glamourmagazine.co.uk

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved