Το λάθος που έκανε η Paris Hilton με το σωσίβιο του γιου της

Η διάσημη μαμά είχε ένα πρόβλημα με τον εξοπλισμό ασφαλείας του παιδιού της.

Μαργαρίτα Νικολάου
Το λάθος που έκανε η Paris Hilton με το σωσίβιο του γιου της

Για μια ακόμη φορά η Paris Hilton δέχτηκε αρνητική κριτική για τον τρόπο που προσέχει τα παιδιά σας. Η 43χρονη μετά το λάθος που έκανε με τα καθίσματα ασφαλείας του αυτοκινήτου, έκανε ακόμη ένα και αυτή τη φορά με το σωσίβιο που φόρεσε στον γιο της όσο έκαναν μπάνιο στην πισίνα.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok φαίνεται ο μικρός Phoenix να φορά το σωσίβιό του λάθος.

«Περιπέτειες με τον μικρό P» σχολίασε η Paris κάτω από το βίντεο που τη δείχνει παίζει στο νερό με τον γιο της. Ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε και εσείς ο μικρός φορά το σωσίβιο ανάποδα. Κάτι που παρατήρησαν και οι διαδικτυακοί της φίλοι πολύ γρήγορα και έσπευσαν να αφήσουν ένα σχόλιο.

«Έι, μαμά, ένα tip από μια άλλη μαμά εδώ. Νομίζω φοράς ανάποδα το σωσίβιο. Αλλά αγαπώ το βίντεό σου. Απλή χαρά», σχολίασε μια θαυμάστριά της ενώ μια άλλη έγραψε, «Το σωσίβιο που του φοράς, είναι ανάποδα... αλλά είσαι μια απίθανη μαμά! Απόλαυσε την κάθε στιγμή!».

Η Paris Hilton όπως και τη φορά που είχε τοποθετήσει λάθος τα καθίσματα των παιδιών τη στο αυτοκίνητο, έτσι και τώρα, απάντησε στις διαδικτυακές της φίλες και τις ευχαρίστησε για τις συμβουλές τους.

«Σε ευχαριστώ πολύ. Ποτέ δεν τον αφήνω από τα χέρια μου. Νόμιζα ότι έτσι το φορούν, ρώτησα μάλιστα και τον υπάλληλο στο κατάστημα που το αγόρασα και έτσι μου είπε ότι το τοποθετούν. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι που με ενημέρωσες», απάντησε σε μία από τις θαυμάστριές της.

Πώς θα τοποθετήσετε σωστά το σωσίβιο στο μωρό σας

Ο μικρός Phoenix φορά σωσίβιο-μπρατσάκια. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα γιλέκο που κουμπώνει στο πίσω μέρος και που έχει ρυθμιζόμενη ζώνη για καλύτερη προσαρμογή. Αυτού του είδους τα μπρατσάκια έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τα παιδιά στο κολύμπι, κρατώντας τα ψηλά στην επιφάνεια, δίνοντας τους την αίσθηση μεγαλύτερης ασφάλειας στο νερό και ενθαρρύνοντας τα να μάθουν πιο γρήγορα να κολυμπούν. Σε αντίθεση με τα κλασικά μπρατσάκια ή τα στρογγυλά σωσίβια, αυτά προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα.

Αν σκοπεύετε να αγοράσετε το ίδιο σωσίβιο για το μικρό σας δεν έχετε παρά να δείτε πώς τοποθετείται σωστά για να μην κάνετε το λάθος που έκανε και η Paris Hilton.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved