Viral tik tok βίντεο: Το ταξιδιωτικό packing hack αυτής της μαμάς θα σας λύσει τα χέρια

Τα ταξίδια με τα παιδιά είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα.

Viral tik tok βίντεο: Το ταξιδιωτικό packing hack αυτής της μαμάς θα σας λύσει τα χέρια
Bigstock

Κάθε φορά που σχεδιάζετε ένα ταξίδι, το μικρό σας θέλει να πακετάρει και τα πέντε αγαπημένα του λούτρινα ζωάκια, δύο φορτηγά και άλλα παιχνίδια και βιβλία «για παν ενδεχόμενο». Τι θα γινόταν όμως αν δεν φτιάχνατε καν βαλίτσα για τα παιδιά σας ενώ ταξιδεύετε με αυτοκίνητο; Πόσο απλούστερο θα ήταν αυτό το ταξίδι ; Αυτή η μαμά έχει ένα hack για να πακετάρει γρήγορα.

Η Jordan Taylor, μαμά τεσσάρων παιδιών, μοιράστηκε το speed packing hack της στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και έγινε viral για καλό λόγο.

Η Jordan και ο σύζυγός της αποφάσισαν να φύγουν για διακοπές νωρίτερα από ό,τι είχαν προγραμματίσει, ταξιδεύοντας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τι έκανε; Χρησιμοποίησε μια φορητή πλαστική συρταριέρα που μπορείτε να βρείτε παντού.

«Ας ξεκαθαρίσουμε πως αυτή η τακτική δεν έχει σκοπό να είναι αισθητικά όμορφη με διπλωμένα και τακτοποιημένα ρούχα», εξηγεί.

Κάθε παιδί παίρνει ένα συρτάρι, και στη συνέχεια- γεμάτο πλέον- τοποθετούνται όλα στο πορτμπαγκάζ. βαλίτσες. Μόνο συρτάρια. Και τα αντικείμενα των παιδιών παραμένουν στα συρτάρια για όλο το ταξίδι.

Είπε ότι μπορεί να τα οργανώσει καλύτερα όταν φτάσουν στον προορισμό τους, αλλά στο βίντεο κατέγραψε τον εαυτό της να βάζει ρούχα, μαγιό , καπέλα, πάνες, εσώρουχα, κάλτσες και άλλα απαραίτητα για τα παιδιά της σε κάθε συρτάρι, ώστε το καθένα να έχει από ένα συρτάρι.

«Ναι, θα μείνουμε πέντε μέρες, αλλά, το πιτσιρίκι από εδώ χρειάζεται πολλά πράγματα», εξήγησε, καθώς έβαζε αρκετά ζευγάρια εσώρουχα και επιπλέον ρούχα στο συρτάρι .

Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα πλαστικό δοχείο για να γεμίσει σνακ και μπουκάλια νερού. Δε ξέχασε να πάρει μαζί της και το κουτί πρώτων βοηθειών ενώ σε ένα άλλο poly bag έβαλε μαντηλάκια, αντηλιακό , πετσέτα παραλίας, παιχνίδια και σανδάλια.

Αυτό το packing hack είναι όνειρο εάν πάτε κάπου με αμάξι, επειδή ακριβώς εξοικονομεί τόσο πολύ χρόνο και ενέργεια. Το ταξίδι σας θα γίνει και πιο εύκολο και πιο ευχάριστο τόσο για εσάς τους ίδιους όσο και για τα παιδιά.

Η ιδέα αυτή κρατά τα πράγματα οργανωμένα και εύχρηστα. Έχοντας ειδικές θήκες για διαφορετικά αντικείμενα μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο. Με αυτό το hack δε θα χρειαστεί να ψάχνετε εκείνο το λούτρινο ζωάκι στη βαλίτσα ή στο σάκο για 10 λεπτά.

Πηγή: mother.ly



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved