5+1 hacks για να κάνετε το δωμάτιο του ξενοδοχείου baby - friendly

Συμβουλές για να εξασφαλίσετε μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία για όλη την οικογένεια.

5+1 hacks για να κάνετε το δωμάτιο του ξενοδοχείου baby - friendly
Bigstock

Μια διαμονή all inclusive σε ένα ξενοδοχείο ακούγεται σαν τις τέλειες διακοπές, αλλά με ένα μωρό μαζί σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε κάποιο καλό προσχεδιασμό.

Πρέπει να κάνετε ερωτήσεις όπως: «Διαθέτει το δωμάτιο του ξενοδοχείου βρεφική κούνια;»

1. Ζητήστε πάνες, μαντηλάκια και σνακ

Γιατί να γεμίζετε τη βαλίτσα σας με επιπλέον πάνες, μαντηλάκια και σνακ, όταν μπορείτε να τα ζητήσετε από το ξενοδοχείο σας; Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τοπική υπηρεσία παράδοσης ειδών σουπερμάκετ . Αν μένετε σ' ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών, συχνά θα σας προμηθεύσουν με όλα τα απαραίτητα.

2. Κάντε έναν τυπικό καθαρισμό

Όταν μπείτε στο δωμάτιό, βάλτε το μωρό στο κρεβάτι με ένα παιχνίδι και καθαρίστε τα πάνω - πάνω. Έχετε απολυμαντικά μαντηλάκια για να καθαρίσετε τα τηλέφωνα, το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης , τα χερούλια της πόρτας και άλλα αντικείμενα που μπορεί να αγγίξει ή να βάλει στο στόμα του το μικρό σας.

Υπάρχουν μικρά, αιχμηρά αντικείμενα στο πάτωμα; Υπάρχουν αιχμηρές άκρες στα έπιπλα που πρέπει να προσέξετε; Μήπως κάποιος προηγούμενος άφησε κάτι κάτω από το κρεβάτι ή τον καναπέ;

3. «Δημιουργήστε» μια κουζίνα

Αν το δωμάτιο δεν περιλαμβάνει κουζίνα, ένα από τα καλύτερα hotel hacks είναι να δημιουργήσετε μία αυτοσχέδια, για να μπορείτε να ζεστάνετε το μπιμπερό ή να βράσετε αυγά στην καφετιέρα του δωματίου.

Και αν το δωμάτιό σας δεν διαθέτει ψυγείο , πάρτε μαζί σας ένα πτυσσόμενο ψυγειάκι για να διατηρείτε το φαγητό του παιδιού σας φρέσκο.

4. Μην ξεχάσετε την προστατευτική ταινία

Ενώ το σπίτι σας μπορεί να είναι «στολισμένο» με κλειδαριές ασφαλείας, προστατευτικά γωνιών και καλύμματα πριζών, το μόνο που χρειάζεται να πάρετε μαζί σας για να προστατεύσετε το ξενοδοχείο από τα μωρά είναι μονωτική ταινία.

Χρησιμοποιήστε την για να σφραγίσετε τις ηλεκτρικές πρίζες, να κρατήσετε κλειστό το καπάκι της τουαλέτας και το μίνι ψυγείο και πολλά άλλα.

Σας τελειώνει η ταινία; Σε περίπτωση ανάγκης, τα τσιρότα μπορούν να καλύψουν τις πρίζες για να κρατήσουν τα δάχτυλα του μωρού σας ασφαλή.

5. Έχετε πάντα μία τσάντα με τα απαραίτητα

Δεδομένου ότι τα δωμάτια των ξενοδοχείων δεν είναι διαμορφωμένα για παιδιά, το να αλλάξετε πάνες ή να ζεστάνετε μπιμπερό μπορεί να είναι κάτι δύσκολο.

Ετοιμάστε μια μικρή τσάντα για να κρατάτε οργανωμένα όλα τα απαραίτητα όπως την ενυδατική κρέμα, τα μαντηλάκια και τις πάνες.

6. Φτιάξτε μια «φωλιά» για ύπνο

Αν χρησιμοποιείτε την κούνια του ξενοδοχείου, φέρτε τα δικά σας σεντόνια για έναν ύπνο που μυρίζει, αισθάνεται και μοιάζει με το σπίτι σας. Αν το μωρό σας έχει συνηθίσει να κοιμάται στο δικό του δωμάτιο, δημιουργήστε έναν ξεχωριστό χώρο τοποθετώντας την κούνια στο μπάνιο ή στην ντουλάπα ή κρύβοντας την κούνια πίσω από τον καναπέ ή την τηλεόραση.

Και αν το μωρό σας δεν μπορεί να βολευτεί σε ένα άγνωστο κρεβάτι, φτιάξτε μια βρεφική «φωλιά», τυλίγοντας πολύ μεγάλες πετσέτες κατά μήκος στο στρώμα για να σχηματίσουν ένα κουκούλι και τοποθετώντας ένα εφεδρικό σεντόνι (ελέγξτε τις ντουλάπες για επιπλέον) πάνω από το στρώμα για να φτιάξετε έναν άνετο χώρο.

Πηγή: tinybeans.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved