Viral TikTok δείχνει το συναισθηματικό rollercoaster μιας μαμάς που κοιμάται μαζί με τα παιδιά της

«Σήμερα ήταν τόσο δύσκολη μέρα, αλλά κοιτώντας τα έτσι όπως είναι σφιχταγκαλιασμένα δεν με νοιάζει τίποτα άλλο».

Viral TikTok δείχνει το συναισθηματικό rollercoaster μιας μαμάς που κοιμάται μαζί με τα παιδιά της
Bigstock

Οι περισσότερες μαμάδες με μικρά παιδιά μετρούν αντίστροφα τις ώρες μέχρι την ώρα του ύπνου, καθώς τότε θα έχουν επιτέλους μερικά λεπτά ηρεμίας. Σε ένα viral TikTok βίντεο, η μαμά τεσσάρων παιδιών Emily Vondrachek (@thevondyfam), μιλά για το co-sleeping με τα παιδιά της έπειτα από μια κουραστική μέρα όταν ο σύζυγός της έλειπε από την πόλη για δουλειά .

Όταν είναι μόνο εκείνη και τα μικρά, εξηγεί πώς κοιμούνται όλοι στο κρεβάτι της ως μια οικογενειακή παράδοση . «Είναι τόσο ενθουσιασμένα που κοιμούνται πιο εύκολα», υπογραμμίζει αλλά όταν έκανε το βιντεάκι ήταν μια από εκείνες τις μέρες που δε συνέβη ακριβώς έτσι.

«Σήμερα ήταν χάλια, ήταν ένα απόλυτο χάος. Δε θα πω ψέματα», λέει. Το βίντεό της έχει περισσότερες από μισό εκατομμύριο προβολές και περισσότερα από 200.000 likes στην ανάρτησή της στο Instagram , καθώς μια τρυφερή στιγμή των παιδιών της ήταν αυτό που λύγισε τους θεατές της.

«Πρέπει τα παιδιά να αλλάζουν ρούχα μετά το σχολείο;»- Μια μαμά και παιδίατρος απαντά

Κάνει ζουμ στα παιδιά της, τα οποία είναι «κουλουριασμένα» τόσο σφιχτά το ένα με το άλλο. «Σήμερα ήταν τόσο δύσκολη μέρα , αλλά κοιτώντας τα έτσι όπως είναι σφιχταγκαλιασμένα δεν με νοιάζει τίποτα άλλο», δηλώνει ενώ οι λεκέδες στην μπλούζα της είναι η μόνη απόδειξη που έχει απομείνει από το προηγούμενο «χάος».

Στη λεζάντα του βίντεο γράφει: «Σήμερα ήταν μια τόσο δύσκολη μέρα, αλλά βλέποντάς τα έτσι αγκαλιασμένα δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Είμαι τόσο χαρούμενη που κατάφερα να απαθανατίσω αυτή τη στιγμή απόψε #motherhood #motherhoodlife #motherlove», με το «Bundle of Joy» του Benny Martin να παίζει στο background, κάνοντας όλες τις mama followers της να λιώσουν.

«Αυτές είναι οι παλιές καλές μέρες», σχολίασε μία από αυτές.

«Σας ευχαριστούμε που μας φέρνετε πίσω στην ομορφιά της μητρότητας . Τα δύσκολα πράγματα είναι αληθινά. Γιατί να επικεντρωνόμαστε μόνο στα αρνητικά;», έγραψε μία μαμά.

Δάσκαλος καλωσορίζει τα παιδάκια στον παιδικό σταθμό τραγουδώντας και γίνεται viral

«Εντάξει, θα κάνω κι άλλο παιδί - έχει αποφασιστεί. Νόμιζα ότι είχα τελειώσει στα τέσσερα, αλλά μετά από αυτό, νομίζω ότι έχω ακόμα ένα μέσα μου», λέει γελώντας. Ίσως είναι αυτές οι στιγμές πριν τον ύπνο που κάνουν τις μαμάδες - και όχι μόνο - να λιώνουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η κουρασμένη αλλά ευτυχισμένη μαμά αποτυπώνει το δίπολο της μητρότητας και τα σκαμπανεβάσματα της γονεϊκότητας. Πολλοί φαν της την έχουν επαινέσει για το ότι κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved