Τι είναι τα παιδιά Indigo;

Bigstock

Τι είναι τα «κρυστάλλινα παιδιά», σύμφωνα με κάποιες μεταφυσικές θεωρίες και μαρτυρίες;

Η συγγραφέας Nancy Ann Tappe μελετούσε σε όλη της την ζωή για τους ανθρώπους indigo, δηλαδή ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από την λουλακί ακτίνα.

Σύμφωνα με την Tappe: «Το φαινόμενο Indigo έχει αναγνωριστεί ως μια από τις εκπληκτικότερες αλλαγές της ανθρώπινης φύσης που έχουν καταγραφεί ποτέ στην κοινωνία. Το χαρακτηριστικό Indigo περιγράφει το ενεργειακό μοτίβο της ανθρώπινης συμπεριφοράς που υπάρχει σε πάνω από το 95% των παιδιών τα οποία γεννήθηκαν την τελευταία δεκαετία (από το 1980 και μετά).

Γύρω στο 1990 έκανε την εμφάνισή της μια ακόμα πιο εξελιγμένη γενιά, αυτή των «κρυστάλλινων παιδιών» ενώ μετά το 2000 άρχισαν να γεννιούνται και τα «παιδιά –ουράνια τόξα». Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ο Αμερικανός μυστικιστής Edgar Cayce είχε προφητέψει τον ερχομό μιας εξελιγμένης γενιάς ψυχών που θα ενσαρκώνονταν στον πλανήτη Γη για να τον βοηθήσουν να κάνει ένα εξελικτικό άλμα.

Αρκετά χρόνια αργότερα,το 1982, η Αμερικανίδα συγγραφέας Tappe έγραψε στο βιβλίο της «Κατανοήστε τη ζωή σας μέσα από τα χρώματα» πως έχουν αρχίσει να γεννιούνται όλο και περισσότερα παιδιά που παρουσιάζουν αυτή την ιδιαίτερη λουλακί απόχρωση στην αύρα τους.

Όταν είναι μικρά παιδιά, οι Indigo αναγνωρίζονται εύκολα από τα ασυνήθιστα μεγάλα, διαυγή μάτια τους. Υπερβολικά έξυπνα, πρώιμα αναπτυγμένα παιδιά με εκπληκτική μνήμη και ισχυρή επιθυμία να ζήσουν ενστικτωδώς, αυτά τα παιδιά της επόμενης χιλιετίας είναι ευαίσθητες, προικισμένες ψυχές με εξελιγμένη συνείδηση .

Περίεργες συμπεριφορές των νηπίων που είναι απόλυτα φυσιολογικές

Το indigo είναι το χρώμα μεταξύ μπλε και μοβ.

Αν κάποιος είναι indigo αναγνωρίζεται σε μικρή ηλικία. Για αυτό και τα παιδιά αυτά ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα προς την συμπεριφορά τους. Εχουν αυξημένη συνείδηση, διαφορετικό τρόπο σκέψης από τους υπόλοιπους ανθρώπους, έχουν αυξημένη διαίσθηση, μπορούν να γευτούν και να μυρίσουν αυτά που δεν αντιλαμβανόμαστε κοινοί άνθρωποι και άλλα πολλά.

Αυτό τα επηρεάζει ιδιαίτερα στο σχολείο είτε στην απόδοσή τους στα μαθήματα αφού δε θέλουν να πηγαίνουν σχολείο είτε στην συναναστροφή τους με τα υπόλοιπα παιδιά.

Αυτά τα παιδιά δυσκολεύονται να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η κοινωνία και συχνά είναι ανήσυχα. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει κάποιος να έρθει πιο κοντά μαζί τους, είναι η ισότητα αφού θεωρούν τον κόσμο άδικο, άνισο, χαοτικό. Τα παιδιά indigo χρειάζονται μια ιδιαίτερη μεταχείριση χωρίς φωνές.

5 τρόποι καλής συμπεριφοράς που πρέπει να διδάξετε στο παιδί σας

Δέκα σημαντικά χαρακτηριστικά για να καταλάβετε αν το παιδί σας είναι indigo

  1. Ήρθε στον κόσμο με ένα αίσθημα ότι είναι προνομιούχο (και συχνά λειτουργεί με αυτό τον τρόπο)
  2. Έχει ένα αίσθημα ότι «δικαιούται να είναι εδώ», και εκπλήσσεται όταν οι άλλοι δεν συμμερίζονται αυτή την άποψη .
  3. Η προσωπική αξία δεν είναι θέμα. Συχνά αυτά τα παιδιά λένε στους γονείς «ποιοι είναι».
  4. Αντιμετωπίζει δυσκολίες με την εξουσία σε οποιαδήποτε μορφή.
  5. Δεν του αρέσει, για παράδειγμα, το να περιμένει σε μία ουρά.
  6. Απογοητεύεται με συστήματα που έχουν προσανατολισμό προς την τελετουργία και που δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη.
  7. Συχνά προτείνει καλύτερους τρόπους για να κάνει πράγματα, τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο , γεγονός που το κάνει να φαίνεται αντικομφορμιστής απέναντι σε οποιοδήποτε σύστημα.
  8. Μοιάζει αντικοινωνικό εκτός εάν είναι με το δικό τους «είδος». Εάν δεν υπάρχουν τριγύρω του άλλοι της ίδιας συναίσθησης, συχνά γίνεται εσωστρεφές και νιώθει πως κανένας άνθρωπος δεν το καταλαβαίνει. Το σχολείο συχνά είναι ένα περιβάλλον δύσκολο για εκείνο.
  9. Δεν θα ανταποκριθεί στην πειθαρχία μέσω της ενοχής («Περίμενε να γυρίσει ο πατέρας σου σπίτι και να δει τι έκανες»).
  10. Δεν είναι ντροπαλό στο να σου δείξει τι χρειάζεται.

Σημαντική σημείωση: Η έννοια των «παιδιών Indigo», καθώς και οι ιδέες που τα περιβάλλουν, ανήκουν στον χώρο του μεταφυσικού. Δεν υπάρχει καμία επιστημονική τεκμηρίωση ή αποδεκτή έρευνα που να υποστηρίζει την ύπαρξη ή τα χαρακτηριστικά αυτών των παιδιών . Οι θεωρίες αυτές βασίζονται κυρίως σε πνευματικές πεποιθήσεις και προσωπικές εμπειρίες, και δεν αναγνωρίζονται από την ακαδημαϊκή κοινότητα ή τον επιστημονικό κόσμο.

Πρώτη δημοσίευση 09/04/2019, ανανεώθηκε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved