Ιδανικά για τις τελευταίες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και όχι μόνο.
Αυτά τα μπισκότα είναι αφράτα, νόστιμα, σοκολατένια, χωρίς αβγά, βούτυρο και ζάχαρη. Αυτό τα κάνει αρκετά υγιεινά και κατάλληλα για τα παιδιά όλων των ηλικιών.
Γιατί θα λατρέψετε αυτά τα μπισκότα;
- Θα χρειαστείτε μόνο 3 υλικά για να τα φτιάξετε
- Δεν έχουν γάλα ή γιαούρτι
- Δεν έχουν αβγά
- Είναι vegan
- Δεν έχουν ζάχαρη
- Είναι gluten free
- Δεν έχουν αλεύρι
- Είναι μαλακά και νόστιμα
Παρακάτω ακολουθούν τα υλικά και η διαδικασία, έτσι όπως τα έχει δώσει και η Carine Claudepierre στο site της, theconsciousplantkitchen.com.
Προετοιμασία: 5'
Eκτέλεση: 5'
Υλικά
- 3 μεγάλες ώριμες μπανάνες
- ½ κούπα φυστικοβούτυρο
- ⅓ κούπας άγλυκο κακάο
- προαιρετικά: δάκρυα σοκολάτας
Βήματα
-
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
-
Βάλτε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί.
-
Σε ένα μπολ βάλτε τις μπανάνες και λιώστε τις με ένα πιρούνι.
-
Βάλτε έπειτα το φυστικοβούτυρο και το κακάο.
-
Ανακατέψτε καλά.
-
Ρίξτε αν θέλετε κομματάκια σοκολάτας.
-
Με ένα κουτάλι βάλτε ζύμη (αφήνοντας κενό) στο αντικολλητικό χαρτί.
-
Ψήστε για 15-16 λεπτά και μέχρι η κορυφή να στεγνώσει.
-
Βγάλτε τα από τον φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν καλά, πριν τα μεταφέρετε με μια σπάτουλα στο τάπερ που θα τα αποθηκεύσετε.