Εύκολα σπιτικά και κρατσανιστά τσιπς από τορτίγια
Με τρία μόνο υλικά θα φτιάξετε τα πεντανόστιμα τσιπς τορτίγιας, τα οποία ταιριάζουν τέλεια με χούμους, τυροκαυτερή, τζατζίκι καιπολλά ακόμα ντιπ!
Τα πατατάκια από το σουπερμάκετ είναι μια χαρά, αλλά τα σπιτικά πατατάκια είναι τα καλύτερα! Και το καλύτερο; Αυτά τα πατατάκια είναι ψημένα και όχι τηγανητά.
Συστατικά
- Αραβική πίτα ή πίτα για σουβλάκι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Κόψτε την τορτίγια σε μικρά τριγωνάκια
- Σε ένα μεγάλο ταψί απλώστε λαδόκολλα
- Αλείψτε τα τριγωνάκια με ελαιόλαδο και αλατίστε τα. Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα μπαχαρικά όπως πάπρικα, σκόνη σκόρδου, κύμινο κ.α.
- Ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά
- Αφήστε τα να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου
- Σερβίρετε με το αγαπημένο σας ντιπ.
Πώς να τα αποθηκεύσετε
Αφήστε τα τσιπς να κρυώσουν εντελώς. Φυλάξτε τα σε αεροστεγές δοχείο έως και 3 ημέρες. Αν θέλετε να σερβίρετε ζεστά, μπορείτε πάντα να τα «περάσετε» για λίγα λεπτά στο φούρνο ή στη φριτέζα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved