Αντί να φτιάξετε τη ζύμη για κρέπα, παίρνετε μια τορτίγια, απλώνετε το τυρί κρέμα, ψήνετε τα ροδάκινα, τυλίγετε και ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι την τορτίγια, την πασπαλίζετε με κανέλα και ζάχαρη και το γλυκάκι είναι έτοιμο. Αν δεν σας αρέσει το ροδάκινο μπορείτε να το αντικαταστήσετε με μήλο.
Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.
Υλικά
Τορτίγιες
Μισό φλυτζάνι τυρί κρέμα
2 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη
Μισή κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 ροδάκινο
Κανέλα
ζάχαρη