Γλυκιές ή αλμυρές είναι ένα ιδανικό πιάτο για όλες τις ώρες που οι γνωστές λιγούρες μας «χτυπούν την πόρτα». Κι αν η διαδικασία φαντάζει δύσκολη, τότε κάνετε λάθος. Δείτε πώς θα ετοιμάσετε τις πιο νόστιμες γαλλικές κρέπες στο λεπτό!
Υλικά:
- Αλεύρι
- Ζάχαρη
- Αλάτι
- Αυγά
- Γάλα
- Βανίλια (αν η γέμιση θα είναι γλυκιά)
- Λιωμένο βούτυρο
- Βούτυρο για το ψήσιμο
- Για τη γέμιση βάλτε υλικά της επιλογής σας!
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις ποσότητες των υλικών και την διαδικασία της εκτέλεσης!