Ποιος δεν έχει δοκιμάσει το κλασικό χοτ ντογκ, με το βραστό λουκάνικο και το μακρόστενο ψωμάκι σκέτο ή με έξτρα κέτσαπ και μαγιονέζα;
Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε και μια άλλη εκδοχή του χοτ ντογκ με τυρί και ζύμη πίτσας. Μην είστε επιφυλακτικοί, γιατί το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Η τραγανή ζύμη «μπλέκεται» με το λιωμένο τυρί και το λουκάνικο, και η γεύση είναι μοναδική.
Μακράν, από τις πιο νόστιμες συνταγές που έχετε δοκιμάσει.
Υλικά
Ζύμη για πίτσα έτοιμη ή σπιτική
6 λουκάνικα για χοντ- ντογκ
3 κομμάτια σκληρό τυρί κομμένο σε ράβδους
Συνταγή για σπιτική ζύμη
1 κουταλάκι μαγιά σε σκόνη
1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό
1 κουταλάκι αλεύρι
1 1/4 φλιτζάνι αλεύρι συνδυασμο λευκού και ολικής άλεσης
1/3 αλάτι
1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κουταλάκι αποξηραμένα ρίγανη ή άλλα βότανα
1/4 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη (προαιρετικά)