Hailey Bieber: Δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα και αποκαλύπτει τι λιγούρες έχει στην εγκυμοσύνη

Η Hailey Bieber αποδεικνύει τι σημαίνει λάμψη της εγκυμοσύνης.

Hailey Bieber: Δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα και αποκαλύπτει τι λιγούρες έχει στην εγκυμοσύνη

Το παγκοσμίως γνωστό μοντέλο, Hailey Bieber, σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επίσης πασίγνωστο pop star Justin Bieber και μετά την ανάρτηση, με το οποία αποκάλυψε πως είναι έγκυος, επέστρεψε σιγά- σιγά με καινούργια posts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τα έχουν όλα.

Δείτε, αρχικά, μερικές φωτογραφίες από το κινηματογραφικό της post με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης:

Το μοντέλο και influencer μοιράζεται με τους από 52.5 εκατομμύρια ακόλουθούς όσα συμβαίνουν στη ζωή της τις τελευταίες εβδομάδες δημοσιεύοντας στιγμές της καθημερινότητάς της αλλά και μερικά νέα στιγμιότυπα στα οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Εμείς προφανώς και θαυμάσαμε τη λάμψη της εγκυμοσύνης τόσο στο πρόσωπο, στα μαλλιά όσο και στο δέρμα της.

Τι λιγουρεύεται όλη την ώρα

Εκτός όμως από τα παραπάνω, αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της σνακ αυτό το διάστημα.

Μέσα από ένα IG story η 27χρονη Hailey αποκάλυψε πως έχει λιγούρα για πίκλες με αυγοσαλάτα και καυτερή σάλτσα. Προειδοποίησε ,μάλιστα, τους θαυμαστές της πως «δεν επιτρέπεται να κρίνουν» - προφανώς χαριτολογώντας.

Πίσω στο μακρινό 2020, ο Justin Bieber είχε πει στην ομώνυμη εκπομπή της Ellen DeGeneres, «The Ellen DeGeneres Show» ότι ανυπομονούσε να αποκτήσει τόσα παιδιά όσα η Hailey «θα ήθελε να κάνει». «Θα μου άρεσε να είχαμε μια μεγάλη οικογένεια, αλλά είναι το σώμα της και το καταλαβαίνω», είχε δηλώσει.

Η Hailey με τη σειρά της, έχει επίσης δηλώσει στη Vogue Arabia: «Λατρεύω τα παιδιά και ανυπομονώ να αποκτήσω τα δικά μου» και συνέχισε : «Πρώτα έρχεται ο έρωτας, μετά ο γάμος και μετά το μωρό».

Η σικ εμφάνιση με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Για το λανσάρισμα της σειράς των νέων προϊόντων της εταιρείας καλλυντικών της, επέλεξε ένα μακρύ και κολλητό φόρεμα στο χρώμα της άμμου με ασορτί σατέν σακάκι.

Η φίλη του μοντέλου, Kylie Jenner, μία από τις αδερφές Kardashian, σχολίασε: «Πόσοοο γλυκό»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved