5 ροφήματα για να κάψετε το κοιλιακό λίπος μετά από καισαρική

5 σπιτικές συνταγές με φυσικά υλικά που υπόσχονται τη μείωση του λίπους της κοιλιάς και την επιτάχυνση του μεταβολισμού.

5 ροφήματα για να κάψετε το κοιλιακό λίπος μετά από καισαρική
Bigstock

Η επιστροφή στο ιδανικό βάρος μετά από μια καισαρική τομή μπορεί να φαίνεται δύσκολη, αλλά δεν απαιτεί περίπλοκες δίαιτες ή ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο. Το μυστικό βρίσκεται σε απλές, φυσικές λύσεις που προάγουν την καύση λίπους και ενισχύουν την ενυδάτωση.

Παρακάτω, θα ανακαλύψετε πέντε υγιεινά ροφήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε το κοιλιακό λίπος με φυσικό τρόπο, χωρίς να επηρεάσουν τον θηλασμό .

Εύκολα στην προετοιμασία και γεμάτα θρεπτικά συστατικά, αυτά τα ροφήματα είναι ιδανικά για να ενισχύσουν τον μεταβολισμό σας.

1. Νερό

Η κατανάλωση αρκετού νερού σε καθημερινή βάση καίει και διαλύει το κοιλιακό λίπος καθώς επίσης και σας ενυδατώνει.

2. Ζεστή λεμονάδα γλυκιά με μέλι

Η ζεστή λεμονάδα με λίγο μέλι κατατάσσεται στα καλύτερα υγιεινά ροφήματα για την καύση λίπους μετά την καισαρική τομή, επειδή αυξάνει το ρυθμό καύσης στο σώμα με φυσικό τρόπο, χωρίς να επηρεάζει το θηλασμό, και είναι ένα φυσικό ρόφημα που για την παρασκευή του απαιτούνται τρία βήματα:

  1. Στύψτε μισό λεμόνι
  2. Ζεστάνετε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό
  3. Προσθέστε μία κουταλιά μέλι και ανακατέψτε

3. Πράσινο τσάι με μέντα

Το πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικά και καφεΐνη, γεγονός που βοηθά αποτελεσματικά στην καύση λίπους μετά τον τοκετό, ειδικά μετά από καισαρική τομή.

Η κατανάλωση ενός φλιτζανιού από αυτό καθημερινά αυξάνει σημαντικά τους ρυθμούς καύσης του οργανισμού, και η προετοιμασία αυτού απαιτεί μόνο να βράσετε ένα φακελάκι πράσινο τσάι και να προσθέστε φύλλα μέντας .

4. Λεμονάδα με τζίντζερ

Ένα ποτήρι λεμονάδα με τζίντζερ διεγείρει τη διαδικασία της πέψης και καθαρίζει τον οργανισμό από τις βλαβερές τοξίνες . Επιπλέον, αυξάνει σημαντικά τους ρυθμούς καύσης του οργανισμού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υλικά

  • 500 γρ. νερό

  • Χυμός λεμονιού από 1/2 λεμόνι

  • 20 γρ. μηλόξιδο

  • 1 κ.σ. μέλι

  • 20 γρ. τζίντζερ, φρέσκο

Βήματα

  • Ανακατεύετε σε ένα βαζάκι το νερό, τον χυμό από το λεμόνι, το μηλόξιδο και το μέλι με σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

  • Καθαρίζετε και κόβετε το τζίντζερ σε φέτες και το προσθέτετε στα υπόλοιπα υλικά.

  • Βάζετεε στο ψυγείο και αφήνετε να κρυώσει για 1 ώρα.

5. Χυμός αγγουριού

Υλικά

  • 3 μεσαία αγγούρια
  • Δροσερό ή κρύο νερό
  • Χυμός λάιμ ή λεμονιού (προαιρετικό)

Βήματα

  • Πλένετε καλά το αγγούρι και αφαιρείτε τις 2 άκρες του
  • Αν έχετε αποχυμωτή, η διαδικασία είναι απλή: Κόβετε το αγγούρι σε μικρότερα κομμάτια και το περνάτε από τον αποχυμωτή για να βγάλει τον χυμό του. Η φλούδα του αγγουριού είναι πολύ ωφέλιμη.
  • Εάν χρησιμοποιήσετε μπλέντερ ή μούλτι ξεφλουδίστε το αγγούρι και αφαιρέστε τους σπόρους του. Περάστε το χυμό από ένα λεπτό σουρωτήρι. Για να αραιώσετε τον χυμό, αρκεί να προσθέσετε λίγο νερό ή χυμό από λάιμ ή λεμόνι.

Καλό είναι να τον καταναλώσετεε άμεσα. Τέλος, διατηρείται στο ψυγείο για μερικές ώρες.

Πηγή: esaal.me

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved