Τι είναι το «butterfly cut» και γιατί πολλές γυναίκες στο TikTok κόβουν μόνες τα μαλλιά τους

Από ό,τι φαίνεται υπάρχει ένα κούρεμα που μπορεί η κάθεμία να το πετύχει μόνη στο σπίτι της.

Τι είναι το «butterfly cut» και γιατί πολλές γυναίκες στο TikTok κόβουν μόνες τα μαλλιά τους

Το διαδίκτυο και ιδιαίτερα πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Tik Tok είναι εκεί που μπορεί κάθε γυναίκα να βρει τα late trends για τη μόδα των ρούχων αλλά και των...μαλλιών.

Τι είναι το butterfly haircut

Το butterfly haircut (κούρεμα πεταλούδας) είναι ένα κούρεμα εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '70 και αποτελείται από μακριά curtain bangs που δημιουργούν layers σε σχέση με τα υπόλοιπα μαλλιά.

Το butterfly haircut θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως faux καρέ.

Ο παγκοσμίως γνωστός hairstylisy Brad Mondo, ο οποίος έχει αναπτύξει το δικό του φανατικό κοινό με πάνω από 9 εκατομμύρια οπαδούς στο TikTok, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου κούρευε μία κούκλα σε butterfly cut στυλ.

Αυτό το κούρεμα προσφέρει όγκο και κίνηση χωρίς να θυσιάζετε το μήκος των μαλλιών. Το βίντεο του Mondo έχει συγκεντρώσει πάνω από 21 εκατομμύρια προβολές.

Η διάσημη στυλίστρια Clariss Anya Rubenstein σχολίασε πως το butterfly cut αποτελεί μία σύγχρονη εκδοχή της «Rachel Green» (Η Rachel Green ήταν ο χαρακτήρας της Jennifer Aniston στην διάσημη σειρά «Τα φιλαράκια»). «Νομίζω ότι υπάρχει μια αναβίωση των τάσεων της δεκαετίας του '90», υπογράμμισε η ειδικός.

«Τα πάντα από τη δεκαετία του '90 φαίνεται να έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Από τις φούστες Diesel μέχρι το remake της διάσημης κωμικής ταινίας «Father of the Bride».

Το hashtag #butterflycut στο TikTok αποκαλύπτει πως εκατοντάδες γυναίκες και άντρες δοκιμάζουν το περιβόητο αυτό κούρεμα στο σπίτι μόνοι τους. Μάλιστα, μερικά tutorials έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές, ενώ άλλα φτάνουν τα εκατομμύρια.

Το βίντεο του Bramd Mondo έχει μόνο θετικά σχόλια και μάλιστα πολλές συμφωνούν ότι αξίζει το hype που παίρνει.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved