Viral Tik Tok: Το απόλυτο hack για να φτιάξετε ένα σπασμένο κραγιόν

Έσπασε το αγαπημένο σας κραγιόν; Ιδού πώς θα το επιδιορθώσετε.

Viral Tik Tok: Το απόλυτο hack για να φτιάξετε ένα σπασμένο κραγιόν

Σε αντίθεση με κάποια άλλα hacks που απαιτούν οδοντογλυφίδες ή τσιμπιδάκια για τα μαλλιά, αυτό το είναι πολύ πιο απλό. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένας αναπτήρας.

Αρχικά, κρατήστε τη φλόγα του αναπτήρα στη βάση του σπασμένου κραγιόν για δύο με τρία δευτερόλεπτα. Είναι αρκετά αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα ώστε να λιώσει λίγο αλλά να διατηρήσει το σχήμα του. Κάντε το ίδιο στο κάτω άκρο του σπασμένου κομματιού από το κραγιόν. Ύστερα, κολλήσε τα δύο «άκρα» λες και στη βάση τους έχουν κόλλα. Τέλος, Αφήστε το κραγιόν με το καπάκι του κλειστό να σταθεροποιηθεί όλη τη νύχτα. Πανεύκολο σωστά;

Το να σπάσει ένα κραγιόν είναι σπάνιο φαινόμενο, αλλά όταν συμβαίνει, είναι απίστευτα ενοχλητικό, ειδικά εάν το έχετε μόλις αγοράσει και δεν έχετε προλάβει να το χρησιμοποίησετε.

Η μόνη επιλογή που φαίνεται να έχετε είναι να το πετάξετε, αλλά με αυτό το hack το κραγιόν θα είναι και πάλι σαν καινούργιο, με ελάχιστη προσπάθεια.

Γιατί αξίζει να το δοκιμάσετε

Η ελαχιστοποίηση των απορριμάτων και η τακτική της επαναχρησιμοποίησης είναι το κλειδί για να συμβάλλετε στη μείωση της σπατάλης.

Τα προϊόντα μακιγιάζ και οι συσκευασίες τους ευθύνονται για τεράστιες ποσότητες αποβλήτων και ρύπανσης, οι οποίες αυξάνονται συνεχώς. Αυτά τα προϊόντα μπορεί συχνά να περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες και πολλά διασπώνται σε επικίνδυνα μικροπλαστικά που είναι εξαιρετικά δύσκολο να απομακρυνθούν από τα φυσικά οικοσυστήματα.

Η ανακύκλωση είναι πάντα καλή, αλλά μόλις το 9% του πλαστικού παγκοσμίως καταλήγει στην πραγματικότητα να περάσει από τη διαδικασία ανακύκλωσης .

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved