3 έξυπνα hacks για μαμάδες με μικρά μωρά

Αν είστε μαμά μικρών παιδιών, αυτά τα απλά κόλπα θα σας φανούν πολύ χρήσιμα.

3 έξυπνα hacks για μαμάδες με μικρά μωρά
Bigstock

Κάθε τι που μπορεί να βοηθήσει μια μαμά να κάνει την καθημερινότητά της ευκολότερη, είναι ευπρόσδεκτο.

Τα viral ΤikTok hacks καθαρισμού που θα κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας

Γι΄αυτό και πολλές μαμάδες μοιράζονται στο διαδίκτυο tips , hacks, λύσεις, πείτε τα όπως θέλετε, που διευκόλυναν τη ζωή τους , με την ελπίδα να τα βρουν εξίσου πρακτικά κι άλλες …απεγνωσμένες μαμάδες.

Για παράδειγμα, τι κάνετε αν δεν έχετε άλλη καθαρή σαλιάρα ή βαρεθήκατε να καθαρίζετε για εκατοστή φορά το καρεκλάκι φαγητού;

Ας δούμε τι προτείνουν ορισμένες μαμάδες:

Σαλιάρα

Αν δεν προλάβατε να πλύνετε τις σαλιάρες του μωρού και θέλετε επειγόντως μία, έχετε την εξής απλή λύση: πάρτε ένα παλιό ολόσωμο φορμάκι του μωρού σας ή κάποιο που έχει φθαρεί κόφτε το στη μέση και χρησιμοποιείστε όπως ακριβώς στο βίντεο που θα δείτε ευθύς αμέσως:

Καρεκλάκι φαγητού

Ναι, προφανώς και το καρεκλάκι του φαγητού θα γεμίσει κάθε φορά που τρώει το μωρό. Όμως, αν μπορείτε να γλιτώσετε έστω κι ένα καθάρισμα γιατί να μη το κάνετε; Με ποιον τρόπο; Καλύπτοντας το με διάφανη μεμβράνη.

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο καρεκλάκι φαγητού

Μωρομάντηλα

Τα μωρομάντηλα δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα της μαμάς ( και όχι μόνο ). Θα έχετε παρατηρήσει, ωστόσο, πώς κάθε φορά που θέλετε ένα μωρομάντηλο, δεν βγαίνει ποτέ μόνο ένα. Υπάρχει λύση και γι΄αυτό κι είναι τόσο μα τόσο απλή. Χρησιμοποιείστε ένα λαστιχάκι ακριβώς όπως έκανε η Danielle Rae στο Tik Tok βίντεο που ανέβασε:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved