Μπαμπάς δείχνει πόσο του κόστισε το σουπερμάκετ για μία 8μελή οικογένεια και γίνεται viral

Πολλά είδη πρώτης ανάγκης έχουν ακριβύνει και αρκετές οικογένειες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα.

Μπαμπάς δείχνει πόσο του κόστισε το σουπερμάκετ για μία 8μελή οικογένεια και γίνεται viral
Bigstock

Ο Sergio Gonzalez, ο οποίος ζει στο Westlake Village της Καλιφόρνια στις Η.Π.Α, μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βιντεάκι όπου έδειχνε την απόδειξη του σουπερμάκετ αφού ψώνισε για την οκταμελή οικογένειά του και αμέσως έγινε viral.

«Να πόσα χρήματα χρειάζονται για να ταΐσεις έξι παιδιά», έγραψε ο Sergio στη λεζάντα του βίντεο, ενώ στο βίντεο η απόδειξη φαίνεται να έχει οριακά μισό μέτρο μήκος.

Το συνολικό ποσό; 444 δολάρια (408 ευρώ)

Έρευνα: Τι είναι οι momfluencers και γιατί επηρεάζουν αρνητικά τη νέα μητρότητα

https://www.instagram.com/reel/C8s2eh0PRQ5/

Viral Tik Tok βίντεο: «Δεν είστε κακός γονιός εάν το παιδί σας έχει τερηδόνα»

Στα σχόλια, ο κόσμος είχε διχαστεί. Ορισμένοι αναγνωρίζουν πως πράγματι τόσα χρήματα χρειάζονται για να φάει μια οκταμελή οικογένεια, ειδικά σε μια περιοχή με υψηλό κόστος ζωής όπως είναι η Καλιφόρνια.

Πολλοί επέκριναν την απόφασή του να ψωνίσει από το συγκεκριμένο σουπερμάκετ ενώ άλλοι σχολίασαν τα είδη των τροφίμων λέγοντας πως θα πλήρωνε λιγότερα εάν απέφευγε τα κατεψυγμένα και έτοιμα γεύματα.

Viral Tik Tok βίντεο: Είναι μόλις 10 μηνών και κάνει άψογα δουλειές του σπιτιού

Αναμφίβολα, ο μπαμπάς Sergio κατάφερε να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και να ανοίξει μια συζήτηση σχετικά με το κόστος διαβίωσης στην εποχή που ζούμε, καθώς το βίντεό του έφερε στο προσκήνιο το πόσο ακριβό είναι για μία πολυμελή οικογένεια να αγοράζει τα είδη ανάγκης, όπως είναι τα τρόφιμα.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved