Καλομοίρα: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές με τα παιδιά της

Η Καλομοίρα και η οικογένειά της απολαμβάνουν τις ζεστές και ηλιόλουστες μέρες στην Ελλάδα.

Καλομοίρα: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές με τα παιδιά της

Η Καλομοίρα ζει μόνιμα στην Αμερική ωστόσο το τελευταίο διάστημα πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα και οι θαυμαστές έχουν ενθουσιαστεί! Πραγματοποιεί, μάλιστα, μερικές λαμπερές εμφανίσεις και θυμίζει σε όλες μας τις ένδοξες μουσικές της στιγμές επί σκηνής.

Δεδομένου, βέβαια, ότι είμαστε για τα καλά στην καρδιά του καλοκαιριού η pop τραγουδίστρια απολαμβάνει μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με την οικογένειά της. Από βουτιές στη θάλασσα μέχρι την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων!

Η τραγουδίστρια είναι παντρεμένη από το 2010 με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπούσαλη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα 12χρονα δίδυμα αγόρια, τον Δημήτρη και τον Νίκο, και την 8χρονη κόρη τους, την Αναστασία.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, μοιράστηκε με τους σχεδόν 515 χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram ένα carousel post με διάφορες, «random» όπως τις περιέγραψε, φωτογραφίες από τη διαμονή της στην Ελλάδα.

Η αγαπημένη μας προφανώς και ήταν η αυθόρμητη με τα τρία της παιδιά και τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/C9KHyddR5-x/

Στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ με την κόρη της

Η selfie της μικρής Αναστασίας με την μαμά της αποδεικνύει για ακόμη μια φορά το πόσο μοιάζουν.

Όλη η Ελλάδα χειροκρότησε την Εθνική Ελλάδας Μπάσκετ που έκανε το 2/2 και προκρίθηκε για τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι. Ανάμεσα στους διάσημους Έλληνες που βρέθηκαν στο ΣΕΦ και είδαν τον αγώνα από κοντά ήταν και οι οικογένειες της Μαριέττας Χρουσαλά και της Καλομοίρας.

Οι πολύ καλές φίλες και κουμπάρες, φόρεσαν ίδια μπλουζάκια με τον αριθμό 34 και στήριξαν μαζί με τους συζύγους τους μερικούς από τους κορυφαίους παίχτες όπως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Νικ Καλάθη και τον Ντίνο Μήτογλου ενώ με ένα πλατύ χαμόγελο πόζαραν όλοι μαζί δίπλα από τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη.

https://www.instagram.com/p/C8-fFE4oji8/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved