Καλομοίρα: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, Αναστασία

«I got u baby girl», έγραψε η διάσημη pop τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

Καλομοίρα: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, Αναστασία
Instagram/ @itskalomira

Η Καλομοίρα ζει μόνιμα στην Αμερική, ωστόσο το τελευταίο διάστημα περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια είναι παντρεμένη από το 2010 με τον επιχειρηματία Γιώργο Μπούσαλη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα 12χρονα δίδυμα αγόρια, τον Δημήτρη και τον Νίκο, και την 8χρονη κόρη τους, την Αναστασία.

Δημοσιεύει αρκετά συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και τις δραστηριότητες καθώς και τα ταξίδια που απολαμβάνει με τα παιδιά και τον σύζυγό της.

Αυτή τη φορά, ανάμεσα στις δημοσιεύσεις από τις διακοπές της, ανάρτησε μία φωτογραφία με τη μεγάλη της αδυναμία, την κόρη της.

Η μικρή Αναστασία φαίνεται πως έπαιζε ποδόσφαιρο και έτρεξε στην μαμά της για μία αγκαλιά. «Σε έχω πάντα κοριτσάκι μου ✨I got u baby girl», έγραψε στη λεζάντα της περιγραφής και όλες οι κοριτσομαμάδες (και όχι μόνο) έλιωσαν.

Η Καλομοίρα τους τελευταίους μήνες είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της. Μάλιστα θραύση κάνουν και τα βιντεάκια που αναρτά στο TikTok.

Παρακάτω δείτε πώς φτιάχνει αυτά τα λαχταριστά τα βιετναμέζικα ρολάκια και το σούσι για τα παιδιά της.

Η αναστασία είναι καρμπόν η μαμά της

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις αμέτρητες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η pop τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη μικρή της. Απολαύστε τις!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved