Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί-Τι είχε πει για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Instagram/ @papadopoulou_evridiki

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη μέσω μιας τρυφερής ανάρτησης στο Instagram.

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και μάλιστα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Με ένα cute summer carousel post ενημέρωσε τους 107 χιλιάδες ακόλουθούς για τα χαρμόσυνα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Survivor δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα, ενώ στην τέταρτη φαίνεται ένα υπερηχογράφημα με το έμβρυο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γράφει ότι είναι 24 εβδομάδων, δηλαδή σε προχωρημένο στάδιο και πως τώρα θέλησε να το γνωστοποιήσει δημοσίως.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

«Σβήνω & γράφω μα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω και τι να προ το πω… Με λόγια απλά λοιπόν η οικογένεια μας μεγαλώνει & εκείνο που συμπεραίνω για άλλη μια φορά στα χρόνια που ζω είναι πως ο.τι είναι να συμβεί στην ζωή μας συμβαίνει όμορφα κ αβίαστα …Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον πιο γλυκό άνδρα ολου του κόσμου … στον άνδρα μου Ν. Η μαμά , ο καλός μπαμπάς κ η σταλίτσα σε περιμένουν καρτερικά γιε μας 🩵με το καλό να έρθεις στις ζωές μας.
#24weekspregnant»

Τι είχε πει για την κρυοσυντήρηση ωαρίων

Πριν εννέα μήνες (18/10/2023), η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» σχετικά με το ότι ήταν μία λανθασμένη απόφαση το ότι δεν δεν είχε προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων αλλά και πώς θα ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα δικό της παιδί.

«Δεν είχα σκεφτεί την κατάψυξη ωαρίων και ήταν το μόνο λάθος, που είχα κάνει, αλλά εντάξει ακόμα 39 χρονών είμαι, έχουμε δει και άλλες περιπτώσεις και 50 χρονών να έχουν εγκυμοσύνες και 45χρονες, οπότε έχουμε θετική σκέψη», είχε δηλώσει.

«Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά»

Επτά μήνες πριν, μιλώντας στην κάμερα της πρωινή εκπομπής «Breakfast@Star» απάντησε για το πόσο πιθανό είναι το ενδεχόμενο του γάμου: «Υπάρχουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, δεν είναι και ο σκοπός μας αυτός. Είναι κάθε φορά ποιον άνθρωπο έχεις δίπλα σου. Αυτή τη στιγμή, στη ζωή μου μου έχει ξυπνήσει με αυτόν τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και τον νιώθω οικογένειά μου, να του τα προσφέρω όλα»

Ενώ δεν έχει αποκαλύψει, ακόμα, την ταυτότητα του συντρόφου της, σε μία συνέντευξή της στο στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών», είχε τονίσει πως: «Είμαι μια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο»

Και κατέληξε: «Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Θαυμάζω το μυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved