Σάββας Πούμπουρας: Ακόμα και εάν δεν ξέρεις ότι έχει κόρη αυτή φωτο το μαρτυρά

instagram/ @savas_poumpouras

Πες μου ότι είσαι κοριτσομπαμπάς χωρίς να μου το πεις.

Ο Σάββας Πούμπουρας ανεβάζει κατά καιρούς διάφορα στιγμιότυπα με την μοναχοκόρη του, Κύνθια.

Τα περισσότερα από αυτά είναι από καθημερινές τους στιγμές καθώς ο παρουσιαστής περνά πολύ χρόνο μαζί της.

Γενικά, ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένας μπαμπάς που κάθε παιδί θα ήθελε: Είναι χαλαρός αλλά και αυστηρός όταν πρέπει, αστείος, ευφάνταστος, τολμηρός, χωρίς εμμονές με προγράμματα και ρουτίνες.

Το love story με την σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη, μετρά αρκετά χρόνια αφού γνωρίστηκαν το 2003 και έπειτα από 8 χρόνια στενής φιλίας έγιναν ζευγάρι το 2011.

Mε σακίδιο Frozen απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα

Αυτή τη φορά ανέβασε ένα story όπου περιπλανιέται με το σακίδιο της Elsa από την ταινία Frozen σε κάποια επαρχικά πόλη γράφοντας με το χαρακτηριστικό του χιούμορ: «Με την Έλσα στο ηλιοβασίλεμα...Πιστή μου φίλη».

Η καρμική γνωριμία με τη σύζυγό του

Στις 10 Ιουλίου 2021 το ζευγάρι πραγματοποίησε τον θρησκευτικό γάμο του στις Σπέτσες και βάπτισε την μονάκριβη κόρη του, Κύνθια. Ο Σάββας και η Αρετή είχαν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2017, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο People ο παρουσιαστής είχε αναφερθεί στην καρμική γνωριμία με την σύζυγό του: «Με την Αρετή γνωριστήκαμε το 2003, μέσω κοινής παρέας. Πάντα ήμασταν φίλοι και είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση. Αν με ρωτούσες πιο παλιά, θα σου έλεγα πως δεν θα σκεφτόμουν με τίποτα να είμαι με την Αρετή. Το ίδιο θα σου απαντούσε κι εκείνη για μένα. Φαντάσου πως, όταν ήμασταν φίλοι, είχαμε ο καθένας την προσωπική του ζωή και μιλούσαμε για αυτά. Ποτέ δεν υπήρχε κάποια ερωτική κατάσταση μεταξύ μας.»

και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή, πριν από έξι χρόνια, ξεκινήσαμε να κάνουμε περισσότερη παρέα κι επειδή αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο, όλο αυτό μας βγήκε αυθόρμητα. Μεταξύ μας υπήρχε πάντα αγάπη και αμοιβαία κατανόηση. Η Αρετή με εμπιστεύτηκε περισσότερο, γιατί ήταν παρούσα στη ζωή μου και έβλεπε πώς συμπεριφερόμουν στις σχέσεις μου. Ποτέ δεν υπήρξε μεταξύ μας θέμα εμπιστοσύνης. Από την αρχή κιόλας της σχέσης μας αφήσαμε έξω τους εγωισμούς. Διαφορετικά δεν έχει νόημα να είσαι με έναν άνθρωπο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved