Ποια beach cover-ups προτείνουν οι stylish ελληνίδες μαμάδες celebrity;

Πάρτε ιδέες από τέσσερις ελληνίδες μαμάδες για το τι να φορέσετε μετά την παραλία.

Ποια beach cover-ups προτείνουν οι stylish ελληνίδες μαμάδες celebrity;

instagram @iviadamou_ , @chrismpo, @ckontova

Καθώς μπορεί να ετοιμάζετε βαλίτσες ή να απολαμβάνετε ήδη τον ήλιο και την θάλασσα σε κάποιο νησί, οι stylish Ελληνίδες μαμάδες celebrity μας δίνουν έμπνευση για τα πιο κομψά beach cover-ups. Από διάφανα φορέματα, boho chic παρεό αλλά και μίνιμαλ φούστες, αυτές οι μαμάδες γνωρίζουν πώς να συνδυάζουν άνεση και στιλ στην παραλία.

#1

Η Καλομοίρα εντυπωσίασε με μια ζωηρή και μοντέρνα εμφάνιση, φορώντας μια πολύχρωμη tie-dye φούστα με σούρες. Η φούστα, με τις έντονες αποχρώσεις του ροζ, του μπλε και του κίτρινου, δημιουργεί ένα παιχνιδιάρικο και καλοκαιρινό look.

Οι σούρες της φούστας προσθέτουν κίνηση και ρομαντισμό στο σύνολο, ενώ η ψηλή της μέση τονίζει τη σιλουέτα.

https://www.instagram.com/p/C9cLbUloqUO/

#2

Η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε μια κομψή και minimal εμφάνιση στην παραλία, φορώντας μια μαύρη ασύμμετρη φούστα που τραβά τα βλέμματα. Η φούστα έχει μοντέρνο σχέδιο, με μία πλευρά αρκετά πιο κοντή από την άλλη, δημιουργώντας μία ενδιαφέρουσα οπτική αντίθεση και κίνηση. Το μαύρο χρώμα της φούστας προσδίδει κομψότητα, ενώ η ασυμμετρία της προσθέτει μια edgy νότα στο look.

Το όλοσωμο μαγιό, το οποίο είναι και στο ίδιο χρώμα προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας.

https://www.instagram.com/p/C9rrd25MBnz/

#3

Η Ήβη Αδάμου συνδύασε το μπικίνι της με ένα εντυπωσιακό μίνι κροσέ φόρεμα με πολύχρωμες λεπτομέρειες.

Το φόρεμα από λεπτό πλεκτό ύφασμα, έχει διακριτικά μοτίβα που αφήνουν το δέρμα να φαίνεται, προσφέροντας ένα αέρινο στυλ. Το ιδιαίτερο στοιχείο του φορέματος είναι οι πολύχρωμες αυτές μπίλιες που είναι διασκορπισμένες σε όλη την επιφάνεια, δίνοντάς του μια λαμπερή αίσθηση.

Το σύνολο αυτό είναι ιδανικό για απογευματινό μπάνιο ή για ένα beach party.

https://www.instagram.com/p/C92K8Smo18q/

#4

Η Χριστίνα Μπόμπα εντυπωσίασε με ένα casual αλλά πολύ στυλάτο beach look, επιλέγοντας ένα μίνι μπλε διάφανο παρεό. Το παρεό είναι αρκετά κοντό, αφήνοντας να φαίνονται τα πόδια της και προσδίδοντας μια φρέσκια και καλοκαιρινή διάθεση.

Συνδύασε το παρεό με μια λευκή oversized μπλούζα, που προσφέρει άνεση και ελευθερία κινήσεων. Μάλιστα, η μπλε στάμπα της μπλούζας, δημιουργεί ένα αρμονικό χρωματικό παιχνίδι με το μπλε χρώμα του παρεό.

https://www.instagram.com/p/C-Fp85cKSbt/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved