Χριστίνα Μπόμπα: Οι γωνιές που έφτιαξε στο μπαλκόνι και στον κήπο για να παίζουν οι δίδυμες

Εμπνευστείτε και εσείς από τις playtime γωνιές που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα για τις κόρες της.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι γωνιές που έφτιαξε στο μπαλκόνι και στον κήπο για να παίζουν οι δίδυμες

instagram @chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινή της ζωή με τις δίδυμες κόρες της. Η αγάπη της για την οικογένεια και τη δημιουργία ενός φιλόξενου και ασφαλούς περιβάλλοντος για τα παιδιά της είναι προφανής, και αυτό αντικατοπτρίζεται στους ιδιαίτερους χώρους που έχει διαμορφώσει στο μπαλκόνι και στον κήπο του σπιτιού της.

Γωνιά για ζωγραφική

Η πρώτη γωνιά που δημιούργησε η influencer για τις κόρες της είναι ένας ιδιαίτερα χαλαρωτικός χώρος στο μπαλκόνι, τοποθετώντας μια κρεμαστή καρέκλα και δίπλα ένα παιδικό τραπεζάκι με καρεκλάκια. Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος στη ζωγραφική και τις δημιουργικές δραστηριότητες. Πάνω στο τραπεζάκι υπάρχουν διάφοροι μαρκαδόροι και μπλοκ ζωγραφικής.

«Τροπικό» φουσκωτό και τραπεζάκι νερού σε σχήμα χελώνας

Ο κήπος του σπιτιού αποτελεί έναν ακόμα χώρο παιχνιδιού για τη Φιλίππα και την Αριάνα, με τη Χριστίνα να έχει φροντίσει να δημιουργήσει εκεί μία γωνιά playtime.

Ένα από τα αγαπημένα τους παιχνίδια είναι ένα φουσκωτό αλλά και ένα τραπεζάκι νερού σε σχήμα χελώνας, το οποίο προσφέρει μια διαδραστική εμπειρία παιχνιδιού.

Τα παιδιά δεν χορταίνουν να πιτσιλίζουν στο νερό. Με το τραπέζι νερού, μπορείτε να κρατάτε τα μικρά παιδιά δροσερά και απασχολημένα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το καθάρισμα του σπιτιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved