Νικολέττα Ράλλη: «Το παιδί μου δεν το βλέπουν;» - Το παράπονο με το οποίο ταυτίστηκαν πολλές μαμάδες

instagram @nikolettaralli

Το συμβάν που χάλασε το ευχάριστο κλίμα των διακοπών της παρουσιάστριας.

Η Νικολέττα Ράλλη και η κόρη της, Σοφία, είναι αχώριστες. Πηγαίνουν βόλτες, για φαγητό, κάνουν εκδρομές και δημιουργικές δραστηριότητες. Ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram παρουσιάστριας τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτος με στιγμιότυπα με τη μικρή.

Aυτές τις μέρες περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα Γιάννενα. Ένα συμβάν, όμως, «χάλασε» το χαρούμενο κλίμα των διακοπών της παρουσιάστριας όταν βγήκε για φαγητό με τον σύντροφό της και την κόρη τους.

Αποφάσισε, λοιπόν, να μοιραστεί το παράπονό της δημόσια και έκανε ένα Tik Tok βίντεο σχετικά με την κατάσταση που συναντά αρκετά συχνά στα εστιατόρια και τις ταβέρνες:

Πολλά μαγαζιά δεν φαίρνουν σερβίτσιο για τα παιδιά.

Ειδικότερα, στο βίντεο σημείωσε: «Εντωμεταξύ δεν μπορώ να καταλάβω πως καθόμαστε τρία άτομα για φαγητό, μαμά, μπαμπάς, παιδάκι και φέρνουν σερβίτσιο μόνο για δύο!!Έχει συμβεί αρκετές φορές! Το παιδί μου δεν το βλέπουν;!! Συμβαίνει και σε εσάς;»

https://www.tiktok.com/@nikolettaralli/video/7402231080553647393

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο πέφτουν βροχή και πολλές μαμάδες ταυτίστηκαν με την Νικολέττα Ράλλη ενώ εξέφραζαν τις δικές τους εμπειρίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved