Δανάη Μιχαλάκη: Τι ξεχωριστό περιλαμβάνει η πρωινή ρουτίνα της 9 μηνών κόρης της

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας εδώ και εννέα μήνες.

Δανάη Μιχαλάκη: Τι ξεχωριστό περιλαμβάνει η πρωινή ρουτίνα της 9 μηνών κόρης της

instagram @danae_michalaki

Η Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 21 Νοεμβρίου 2023.

Η ταλαντούχα ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» και στη συνέχεια συστήθηκε ξανά τηλεοπτικά μέσα από το ρόλο της γιατρού στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Παραλία».

Οι νέοι γονείς δεν κάνουν συχνές αναρτήσεις με την κόρη τους, η οποία είναι τώρα 9 μηνών, αλλά αυτή τη φορά η μαμά Δανάη μοιράστηκε με τους 100 χιλιάδες ακόλουθούς της μια φωτογραφία στην οποία κάθεται με τη μικρή και της διαβάζει ένα εικονογραφημένο βιβλίο.

«Καλημέρα» γράφει και εμείς καταλαβαίνουμε πως η Δανάη Μιχαλάκη λατρεύει να διαβάζει στην μικρούλα της παραμύθια και βιβλία. Έχει γίνει, θα έλεγε κανείς, ένα απαραίτητο step στην πρωινή ρουτίνα της κόρης της.

danai-mixalaki-kori.jpg

instagram @danae_michalaki

«Η Δανάη Μιχαλάκη έχει αποδειχτεί μια καταπληκτική μαμά»

Πριν έξι μήνες, η γιαγιά και μητέρα του ηθοποιού, Φιλαρέτη Κομνηνού, επίσης καταξιωμένη στο χώρο της τέχνης του θεάτρου, καλεσμένη πριν 5 μήνες στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ αναφέρθηκε και στον νέο της ρόλο…ως γιαγιά.

«Η Δανάη Μιχαλάκη έχει αποδειχτεί μια καταπληκτική μαμά. Συμπεριφέρεται στο μωρό με μια ωριμότητα που για μένα είναι αποκαλυπτική. Κάνω και babysitting για να βγουν. Τώρα αρχίζει το μωρό και επικοινωνεί. Η αθωότητα του μωρού στο βλέμμα είναι μεγάλη ιστορία», εξομολογήθηκε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved