Μπαμπάς απαντά σε δασκάλα που έκρινε ως «ανθυγιεινό» το γεύμα της κόρης του και γίνεται viral

Μπαμπάς 1- δασκάλα 0

Μπαμπάς απαντά σε δασκάλα που έκρινε ως «ανθυγιεινό» το γεύμα της κόρης του και γίνεται viral

Αφού ο Ross Hunt (@teddyevascents) ανακάλυψε ότι το γεύμα της κόρης του «επικρίθηκε» από την δασκάλα της ως «ανθυγιεινό», πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Το viral βίντεό στο TikTok δείχνει πώς έγραψε ένα σημείωμα προς απάντησή της, καθώς κάνουν την κόρη του Isabelle να αισθάνεται άσχημα για το γεύμα που φέρνει από το σπίτι.

Το viral βίντεο αυτού του μπαμπά ξεκινά με ένα ελαφρύ κωμικό σκετσάκι. Υποδύεται τους δασκάλους που κάνουν επικριτικά σχόλια για το lunchbox της κόρης του.

«Ω, μην το φας αυτό! Ω, δεν πρέπει να το φας αυτό!» λέει.

«Είναι τόσο εκνευριστικό», συνεχίζει, «Δεν πειράζει εάν φάει το κέικ σοκολάτας που σου δίνει το κυλικείο , αλλά αν το βάλεις μέσα στη τσάντα του κολατσιού είναι σε φάση "Ωχ όχι, δεν πρέπει να το φας αυτό!"».

Η λύση του Ross; Χιουμοριστικά post-it μέσα στο lunchbox. Συγκεκριμένα, το σημείωμα έλεγε: «Καλώς ήρθατε στο lunchbox της Isabelle! Είμαστε ενήμεροι για το περιεχόμενό του και χαιρόμαστε που μπορεί να τρώει ό,τι θέλει».

Viral Tik Tok βίντεο: Μια μαμά αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη στους γονείς της με ξεκαρδιστικό τρόπο

Η οικοδόμηση μιας υγιούς σχέσης με το φαγητό είναι τόσο σημαντική για την ευημερία του παιδιού. Επιπλέον, είναι πέρα για πέρα ενοχλητικό οι εκπαιδευτικοί να κάνουν τους μαθητές, ειδικά τους μικρούς, να αισθάνονται άσχημα για το φαγητό τους.

Ταυτίστηκαν τόσοι γονείς με το βίντεο του Ross.

«Είναι ένας εφιάλτης που προωθούν την υγιεινή διατροφή αλλά το παιδί μου έρχεται σπίτι και λέει ότι έφαγε πίτσα και πατατάκια και λίγο κέικ», έγραψε ένας μπαμπάς.

«Το σχολείο μας έχει αυστηρούς κανόνες σχετικά με το τι επιτρέπεται στο lunchbox , η σοκολάτα απαγορεύεται κ.λπ. αλλά τα σχολικά γεύματα είναι τόσο ανθυγιεινά»

Ο μπαμπάς Ross δημοσίευσε και ένα ακόμα βίντεο σε συνέχεια του πρώτου και τα σχόλια έπεσαν σαν βροχή .

Μωρό γίνεται viral στο Tik Tok καθώς «μιλά» με τους κωφούς παππούδες της

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved