Δούκισσα Νομικού: Οι οικογενειακές φωτογραφίες από τις διακοπές στο εξωτερικό

Η παρουσιάστρια μετά τη σύντομη αποχή από τα social media, επέστρεψε δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις διακοπές με την οικογένειά της.

Δούκισσα Νομικού: Οι οικογενειακές φωτογραφίες από τις διακοπές στο εξωτερικό
Instagram@dutchesss_

H Δούκισσα Νομικού συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της. Μετά τα μπάνια στη θάλασσα, επέλεξε έναν διαφορετικό προορισμό του εξωτερικού για να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/C89saNqomfz/

Δούκισσα Νομικού: Οι φώτο της μαρτυρούν ότι περνά ένα ονειρικό καλοκαίρι με τα παιδιά της

Παρότι η ίδια δεν έκανε κάποια αναφορά για το μέρος που έχει επισκεφτεί με τον σύζυγό και τα δύο τους παιδιά, στην ανάρτησή της, υπήρξε σχόλιο ακολούθου της, που αναγνώρισε το μέρος γράφοντας πώς είναι το Εθνικό Πάρκο Yellowstone στην Μοντάνα των ΗΠΑ.

Δούκισσα Νομικού: Σάββας και Αναστασία φτιάχνουν σπιτικά υγιεινά παγωτά και δείχνουν τη συνταγή

Το πάρκο είναι γνωστό για την άγρια ζωή που φιλοξενεί και τα πολλά γεωθερμικά χαρακτηριστικά του, ειδικά το γκέιζερ Όλντ Φέιθφουλ, ένα από τα πιο δημοφιλή θεάματα του πάρκου. Έχει επίσης πολλά είδη οικοσυστημάτων αλλά το κυρίαρχο είναι το υποαλπικό δάσος.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες με την οικογένειά της, αποφεύγοντας κάποιο σχόλιο.

H αποχή από τα social media

H Δούκισσα Νομικού η οποία είναι δραστήρια στα social media είχε να κάνει ανάρτηση στον λογαριασμό της από τις 4 Αυγούστου.

https://www.instagram.com/p/C-QpzGroTM8/

Αυτό ανησύχησε τους ακολούθους της με την παρουσιάστρια να ανεβάζει insta story πριν από μερικές ημέρες γράφοντας: « Μου έχετε στείλει αρκετά μηνύματα, και με ψάχνετε. Θα επανέλθω σύντομα. Για την ώρα ζω ωραίες στιγμές μακριά από τα social. Διάβασα ένα ωραίο: You can’t add days to your life, but you can ass life to your days».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved