Γιώργος Λιανός: Στην προπόνηση της κόρης του Αρυάνας - Το insta story που δημοσίευσε

Ο περήφανος μπαμπάς παρακολουθεί τις προπονήσεις της κόρης του λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

Γιώργος Λιανός: Στην προπόνηση της κόρης του Αρυάνας - Το insta story που δημοσίευσε

Instagram@giorgoslianoss

Ο Γιώργος Λιανός είναι ήδη έτοιμος για τη νέα σεζόν και περιμένει πώς και πώς να αρχίσει το ραδιόφωνο όπως επίσης και το Survivor. Λίγο πριν αρχίσουν όμως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, απολαμβάνει όσο μπορεί χρόνο με τα παιδιά του.

Γιώργος Λιανός: Η φώτο με τις κόρες του στη Σύμη και η βουτιά του γιου του

Πριν λίγες ώρες ο παρουσιαστής-ραδιοφωνικός παραγωγός-τραγουδιστής, δημοσίευσε ένα Insta story δείχνοντάς τον στις κερκίδες του γηπέδου να παρακολουθεί την προπόνηση της μεγαλύτερης κόρης τους, Αρυάνας.

lianos-kori.jpg

Γιώργος Λιανός: Βόλτα με τις δύο κόρες του

Να σας θυμίσουμε ότι η Αρυάνα έχει ταλέντο στο ποδόσφαιρο και είναι μια εκκολαπτόμενη κορυφαία σέντερ φορ.

Οι φωτογραφίες της μικρής σέντερ φορ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε επί τω έργω την Αρυάνα Λιανού. Πριν λίγο καιρό ο uecl_finalathens2024, λογαριασμός στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες παιδιών που συμμετείχαν στο Fan Festival στην Πλατεία Κοτζιά. Εκεί βρέθηκε και η κόρη του Γιώργου Λιανού μαζί με τις συμπαίκτριές της και άλλα κορίτσια.

https://www.instagram.com/p/C7hlqs6McZo/

Στην πρώτη και την έβδομη φωτογραφία μπορείτε να δείτε ανάμεσα στους παίχτες και τις παίχτριες και την Αρυάνα που όπως αποκαλύπτει λατρεύει το ποδόσφαιρο και παίζει στην ομάδα στου Σαρωνικού Αναβύσσου στη Μικτή Ομάδα Κορασίδων Κ-16 ως σέντερ φορ με ύψος 1.76.

https://www.instagram.com/p/C5_AsE8s_CF/

Σε δηλώσεις της σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο Instagram και στη σελίδα greek_womans_soccer_news μίλησε για το ποδόσφαιρο και για τα γκολ που της αρέσει να βάζει. Όπως θα την ακούσετε και εσείς στο βίντεο παρακάτω να λέει, της αρέσει πολύ που παίζει ποδόσφαιρο, είναι περήφανη που βρίσκεται στην Προεθνική και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο λόγος που παράτησε το μπαλέτο και ασχολήθηκε με τον ποδόσφαιρο δεν ήταν άλλο από τα αδέρφια της που είναι αγόρια.

https://www.instagram.com/reel/C4fCZhNsInA/

Ο Γιώργος Λιανός εκτός από την Αρυάνα, έχει ακόμη δυο γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα, παιδιά που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο με την Ανθή Ανδροτσάκη και τη μικρότερη, Bαλέρια - Ασημούλα που απέκτησε με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved