Μπαμπάς φτιάχνει για τις κόρες του την ντουλάπα των ονείρων τους και γίνεται viral στο Tik Tok

«POV: Είσαι μπαμπάς και έτσι έφτιαξες την ντουλάπα των ονείρων των κοριτσιών σου»

Φωτεινή Οικονομοπούλου
Μπαμπάς φτιάχνει για τις κόρες του την ντουλάπα των ονείρων τους και γίνεται viral στο Tik Tok

Ένας μπαμπάς από το Όρεγκον των Η.Π.Α, ο Mason Smith, ο οποίος σύντομα θα έχει τρεις κόρες, αντιμετώπιzε το αιώνιο πρόβλημα που έχουν σχεδόν όλοι οι άνθρωποι στο σύγχρονο υπερκαταναλωτικό κόσμο: Η ντουλάπα του υπνοδωματίου των παιδιών του δεν ήταν φτιαγμένη για να χωρέσει όλα τα ρούχα , τα παπούτσια και τις τσάντες τους.

Έτσι και αποφάσισε να την ανακαινίσει ολομόναχος και κατέγραψε την διαδικασία σε ένα βίντεο το οποίο και δικαιωματικά έγινε viral στο Tik Tok.

«POV: Είσαι μπαμπάς και έτσι έφτιαξες την ντουλάπα των ονείρων των κοριτσιών σου», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο καθώς έδειχνε να κόβει ξύλα, να σχεδιάζει προσεκτικά τα ράφια, να επιλέγει καλάθια για επιπλέον χώρο αποθήκευσης και τοποθετώντας έναν υπέροχο καθρέφτη για να μπορούν οι κόρες του να αποφασίζουν τα outfits.

Μπαμπάς δείχνει πόσο του κόστισε το σουπερμάκετ για μία 8μελή οικογένεια και γίνεται viral

«Δεν μπορούσα να ανακαινίσω όλο το δωμάτιο και να αφήσω τη ντουλάπα έτσι. Είχα επιπλέον ταπετσαρία , μπογιές και ξύλα, οπότε δεν κόστισε και πολύ. Είναι τέλειο το συναίσθημα όταν να βλέπω τις κόρες μου να την απολαμβάνουν και να ανάβουν τα led φωτάκια που τοποθέτησα όταν πηγαίνουν για ύπνο», εξηγεί ο τρυφερός αυτός μπαμπάς.

Ο Mason δήλωσε στο περιοδικό Newsweek ότι με την άφιξη της τρίτης κόρης, η ανακαίνιση της ντουλάπας έγινε προτεραιότητα για εκείνον.

Viral tik tok βίντεο: Το ταξιδιωτικό packing hack αυτής της μαμάς θα σας λύσει τα χέρια

«Ήθελα να κάνω κάτι ξεχωριστό για τις δύο μεγαλύτερες κόρες μου, καθώς περιμένουμε την μικρή τους αδερφή και θα γίνουμε πενταμελής οικογένεια. Θέλω να ξέρουν πως η προσοχή και η αγάπη μου είναι πάντα μοιρασμένη εξίσου και στις τρεις. Ανυπομονώ για όλες τις αναμνήσεις που θα «φέρει» αυτό το δωμάτιο στα κοριτσάκια μας τα επόμενα χρόνια!», εξομολογήθηκε.

Viral Tik Tok βίντεο: Μια μαμά βρήκε το κόλπο για να μην κλαίει το μωρό της στο αυτοκίνητο

Στα σχόλια του βίντεο, πολλοί γονείς ξετρελάθηκαν με το έργο του και με το πόσο πολύ ο Mason φροντίζει τις κόρες του και το δείχνει με κάθε τρόπο.

«Θέλεις να γίνεις ο μπαμπάς μου;» έγραψε χαριτολογώντας κάποιος.

Κάποιος άλλος έγραψε: «Η οικογένειά σου είναι τυχερή που σε έχει! Φαίνεται υπέροχο!»

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved