Viral Tik Tok βίντεο: Μια μαμά μοιράζεται τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού με δίδυμα

Η Nicole Giamundo, μαμά διδύμων, μοιράζεται τη στιγμή που μπέρδεψε τα κοριτσάκια της στο μαιευτήριο λόγω εξάντλησης.

Όταν γίνεσαι γονιός αποκτάς πολλούς νέους φόβους και άγχη. Πόσο μάλλον όταν αντί για ένα, έχεις δύο παιδιά! Οι δυσκολίες διπλασιάζονται.

Η Nicole Giamundo (@nicolegiamundo) και ο σύζυγός της Jordon Smith καλωσόρισαν στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια τους τον Ιανουάριο του 2014, και σ' ένα πρόσφατο viral βίντεο που δημοσίευσε η μαμά Nicole στον λογαριασμό της στο TikTok, μοιράστηκε τον φόβο που έχει κάθε γονιός που έχει δίδυμα παιδιά του ίδιου φύλου. Μάλιστα, η ίδια η Nicole το βίωσε ενώ ήταν ακόμα στο μαιευτήριο: Μπέρδεψε ποιο ήταν ποιο.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό PEOPLE, η Nicole εξομολογήθηκε πως τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της δεν είχαν κοιμηθεί σχεδόν καθόλου και από την κούραση αλλά και τη νύστα και παρά το γεγονός ότι είχαν ντύσει τη μία με ροζ και την άλλη με μωβ φορμάκια, η εξάντληση τους δυσκόλεψε αρκετά στο να τις ξεχωρίσουν.

5 περίεργες και άγνωστες αλήθειες για τα ομοζυγωτικά δίδυμα

Ξεκίνησε, μάλιστα, να τους «κατακτά» το αίσθημα του φόβου όταν δεν μπορούσαν να θυμηθούν από ποια κούνια είχαν πάρει την καθεμία. Κάποια στιγμή κοιτάχτηκαν ενώ κρατούσαν τις κόρες τους αγκαλιά και ρώτησαν ο ένας τον άλλον: «Ποια έχεις;».

To βίντεο που τρεντάρει στο TikTok αφορά στη δίδυμη τηλεπάθεια- Υπάρχει όντως;

https://www.tiktok.com/@nicolegiamundo/video/7349195527176686890

«Σε εκείνο το σημείο καταλάβαμε πόσο πολύ ύπνο είχαμε στερηθεί. Πανικοβλήθηκα καθώς συνειδητοποίησα πόσο απροετοίμαστοι ήμασταν πραγματικά να αποκτήσουμε δίδυμα», είπε και πρόσθεσε: «Η νούμερο ένα ερώτηση που μας κάνουν όταν οι άνθρωποι μαθαίνουν ότι έχουμε δίδυμα είναι αν τα έχουμε μπερδέψει».

Η Nicole κατέληξε πως είναι διασκεδαστικό να μιλά με γονείς που έχουν περάσει το ίδιο πράγμα: «Ο αριθμός των γονιών που έχουν περάσει το ίδιο πράγμα με εμάς είναι ιδιαίτερα μεγάλος. Απολαμβάνω πάρα πολύ να διαβάζω ιστορίες, σχόλια και να αλληλεπιδρώ μαζί τους».

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved