O γιος της στις 9.30 το βράδυ «μόλις θυμήθηκε» μία εργασία για αύριο-Η αντίδραση της έγινε viral

«Αν θέλεις μπορείς να ξεκουραστείς λίγο... ή απλώς να το κάνεις τώρα».

Κάθε μαμά ξέρει πώς είναι να έρχεται το παιδί σου, αργά το βράδυ, με μια σχολική εργασία που «μόλις θυμήθηκε». Η Gabriela Palacios (@gabbsgarden) απαθανάτισε τη στιγμή όπου ο επτάχρονος γιος της, Leo, της ανακοίνωσε ότι έπρεπε να φτιάξει ένα διοράμα* για τους δράκους του Κομόντο στις 9:30 το βράδυ.

Στο βίντεο, ο Leo φαίνεται να ψιθυρίζει στη μαμά του, η οποία είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και κοιμίζει τη μικρή του αδερφή : «Μόλις θυμήθηκα κάτι που πρέπει να κάνω αύριο», λέει ο Leo. Συνεχίζει εξηγώντας την εργασία που έχει για τους δράκους Κομόντο, την έρευνα που έχει κάνει, αλλά πως ξέχασε να κάνει την κατασκευή και αύριο παρουσιάζει την εργασία του σε όλη την τάξη.

Η μαμά Gabriela του απαντά: «Πρέπει να παραδοθεί αύριο; Θέλεις να το κάνω απόψε;»

Ο μικρούλης Leo νιώθει φανερά απαίσια καθώς της χάνει τα λόγια του: «Λοιπόν, δεν νομίζω, αλλά εάν εσύ το νομίζεις... Νομίζω ότι είναι υποχρεωτικό. Το ξέχασα. Λυπάμαι πολύ». Και μπορείς να καταλάβεις ότι το εννοεί και γι΄αυτό η μαμά του, τού απαντά: «Δεν πειράζει, μωρό μου. Πάμε να την κάνουμε τώρα».

Η επόμενη ατάκα του Leo, ωστόσο, είναι αυτή που έκανε το βίντεο ξεκαρδιστικό. «Αν θέλεις μπορείς να ξεκουραστείς λίγο... ή απλώς να το κάνεις τώρα», λέει στη μαμά του και εκείνη αρχίζει να γελά.

Ένα επεισόδιο του καρτούν «Bluey» έγινε η αφορμή για αυτή τη συγκινητική αγκαλιά μαμάς-κόρης

https://www.tiktok.com/@gabbsgarden/video/7338284346488393002

Η Gabriela Palacios πήρε τον Leo και τα τρία μικρότερα παιδιά της και πήγαν στο κοντινότερο μίνι μάρκετ για να αγοράσει ό,τι χρειάζοταν για την σχολική αυτή κατασκευή. «Φτάσαμε εκεί λίγο πριν κλείσει στις 10», είπε σε συνέντευξή της στο Today.

Αφού γύρισαν σπίτι, η Gabriela έβαλε τα μικρότερα αδέρφια του Leo για ύπνο και στη συνέχεια τον βοήθησε να ολοκληρώσει το διοράμα του.

Viral Tik Tok: Το κόλπο που βρήκε μια μαμά και το picky eater παιδί της δοκίμασε νέες τροφές

https://www.tiktok.com/@gabbsgarden/video/7338279831337028907

«Όλοι έχουμε ξεχάσει κάτι και το θυμόμαστε τελευταία στιγμή, αλλά χρειαζόμαστε βοήθεια για να ολοκληρώσουμε το task» Στα σχόλια, πάρα πολλοί γονείς και κυρίως μαμάδες επαίνεσαν τη συμπόνια και την κατανόηση που έδειξε στο μικρό της.

«Με τον τρόπο σου, το παιδάκι σου δεν πρόκειται ποτέ να φοβηθεί να ζητήσει βοήθειά σου», έγραψε ένας μπαμπάς.

Ενώ μία μαμά πρόσθεσε: «Πόσο υπέροχο που του είπες "δεν πειράζει, μωρό μου". Οι γονείς δεν ήταν έτσι παλαιότερα».

Η γλυκιά αυτή μαμά επιβεβαιώσε στους ακολούθους της πως ο Leo έκανε την παρουσίαση της εργασίας του με επιτυχία την επόμενη μέρα στο σχολείο .

*Διοράμα: Eίναι ένα τρισδιάστατο μοντέλο φυσικού μεγέθους, ή μινιατούρα, που αναπαριστά μια σκηνή από την ανθρώπινη ή τη φυσική ιστορία

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved