Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το cute σημείωμα που άφησαν οι κόρες της στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου

«Είναι ωραίο να σ'αγαπούν και να στο δείχνουν», έγραψε η μαμά Ελιάνα.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το cute σημείωμα που άφησαν οι κόρες της στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου

instagram @elianoula

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι μια περήφανη μαμά και δεν το κρύβει. Οι δύο της κόρες, Ισαβέλλα και Βικτώρια είναι η μεγάλη της αδυναμία και ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram είναι γεμάτος από φωτογραφίες των κοριτσιών της και όλων όσων κάνουν μαζί.

Μάλιστα, στο τελευταίο της carousel post, που ήταν στην ουσία ήταν ένα «September dumb» οι κόρες της είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαμά και κόρες πήγαν για bowling, απόλαυσαν ποπκορν σε πάρτι αλλά και έπαιξαν με τα εκατοντάδες - δεν κάνουμε πλάκα- legos.

Το cute note πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου

«Είναι ωραίο να σ'αγαπούν και να στο δείχνουν», έγραψε η μαμά Ελιάνα σ' ένα story της με αφορμή το σημείωμα που βρήκε από τις κόρες της στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου αλλά και την τεράστια ανθοδέσμη, την οποία μέσα από το σταθερό post της είδαμε πως πλέον κοσμεί την τραπεζαρία της.

«Καλή επιτυχία» έγραφε το σημειώμα, με αφορμή το τηλεοπτικό ντεμπούτο της παρουσιάστριας στο πάνελ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού στο ALPHA.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τα εντυπωσιακά γενέθλια της κόρης της και η τούρτα υπερθέαμα

Είναι μία cool μαμά με πολύ χιούμορ

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι αυθόρμητη, ετοιμόλογη και έχει χιούμορ. Αυτό φαίνεται και μέσα από τα στιγμιότυπα που μοιράζεται με τους ακόλουθούς της καθώς ό,τι αναρτά με τις κόρες - από βόλτες, εκδρομές, παιχνίδια, καλοκαιρινές διακοπές- ακολουθείται πάντα από μια χιουμοριστική λεζάντα!

https://www.instagram.com/p/C_DriCctQJ2/

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τα εντυπωσιακά γενέθλια της κόρης της και η τούρτα υπερθέαμα

https://www.instagram.com/reel/Czj3hkXt4CU/
DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved