Όλγα Μιχαλοπούλου: Απαθανατίζει τον Κουτσόπουλο junior ο οποίος δοκιμάζει cirque du soleil τεχνικές

Το αστείο ακροβατικό του μικρούλη Κίμωνα.

Φωτεινή Οικονομοπούλου
Όλγα Μιχαλοπούλου: Απαθανατίζει τον Κουτσόπουλο junior ο οποίος δοκιμάζει cirque du soleil τεχνικές

instagram @olga_michalopoulou

Η Όλγα Μιχαλοπούλου είναι η αδελφή της Χρύσας Μιχαλοπούλου και πέρα από το γεγονός πως μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, αρκετά συχνά μοιράζονται στιγμιότυπα από κοινές τους στιγμές στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Οι κοινές τους φωτογραφίες αποδεικνύουν πως η ομορφιά και το ταλέντο είναι οικογενειακή υπόθεση, καθώς πέρα από αδερφές είναι και «συνοδοιπόροι» στο χώρο της υποκριτικής.

Η Χρύσα ξεχωρίζει με τον ρόλο της στη δραματική σειρά «Ταμπού», ενώ η Όλγα κάνει εμφανίσεις σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις ενώ πέρυσι συμμετείχε στη σειρά «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ.

https://www.instagram.com/p/CNnOPTvgHd9/

Από ό,τι φαίνεται η θεία Όλγα έχει αναπτύξει μία στενή και τρυφερή σχέση με τον ανιψιό της, Κίμωνα Κουτσόπουλο και η παρακάτω φωτογραφία το επιβεβαιώνει.

Το στιγμιότυπο αναρτήθηκε σ' ένα carousel post που μοιράστηκε η θεία Όλγα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η λέξη «Αυταααααααα🤎» συνόδεψε το October dump post της.

Η ηθοποιός απαθανάτισε τον μικρούλη Κίμωνα σε μία στάση που μοιάζει με το να θέλει να κάνει κολοτούμπα. Θα έλεγε κανείς πως προετοιμάζεται για μία baby παράσταση του cirque du soleil (χα χα χα).

kimonas-koutsopoylos.jpg

instagram @olga_michalopoulou

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Επειδή το πέρασαν πρώτα μ’ εμένα, με την αδερφή μου το αντιμετώπισαν πολύ ψύχραιμα»

«Το να έχεις τόσα αδέρφια σε προετοιμάζει, κατά κάποιο τρόπο, για τη στιγμή που θα φύγεις απ’ το σπίτι. Είμαστε τέσσερις πολύ διαφορετικές προσωπικότητες, διαφέρουμε σχεδόν σε όλα. Είναι πολύ όμορφο να ξυπνάς με τόσο κόσμο στο σπίτι και να τρώτε όλοι μαζί», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τα αδέρφια της.

Παράλληλα, είχε αναφερθεί και στην αντίδραση των γονιών της όταν οι δύο αδερφές αποφάσισαν να ξεκινήσουν καριέρα στην υποκριτική: «Επειδή το πέρασαν πρώτα μ’ εμένα, με την αδερφή μου το αντιμετώπισαν πολύ ψύχραιμα. Τους άρεσε κιόλας».

https://www.instagram.com/p/B0WOQ-soKuG/
DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved