10 διασκεδαστικές δραστηριότητες για γονείς και εφήβους

Συνδυάζουν γέλιο, παιχνίδι και ουσιαστικό χρόνο μαζί.

10 διασκεδαστικές δραστηριότητες για γονείς και εφήβους
Bigstock

Οι έφηβοι αγαπούν να γελούν, να παίζουν και να ακούγονται. Αν μπορείτε να δημιουργήσετε μια εμπειρία που να περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα από αυτά, θα ήταν το ιδανικό. Όταν μια εμπειρία περιλαμβάνει και τα τρία, θα δημιουργήσετε μια στιγμή που θα σας συνδέσει και, ενδεχομένως, μια ανάμνηση ζωής.

10 διασκεδαστικές δραστηριότητες

1. Δοκιμάστε ένα άθλημα

Οι έφηβοι τείνουν να έχουν πολλή ενέργεια, οπότε βγείτε έξω παρέα. Παίξτε παρέα μπάσκετ ή τένις . Πηγαίνετε στη θάλασσα και κάντε θαλάσσιο σκι ή tubes ένα Σαββατοκύριακο ή στις διακοπές σας.

2. Κάντε μαραθώνιο ταινιών

Αποφασίστε εάν θα δείτε το Avengers ή την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Μπορείτε να δείτε μία ρομαντική κομεντί. Παραγγείλτε ή φτιάξτε το αγαπημένο σας σνακ και μείνετε ξύπνιοι παρέα μέχρι αργά.

Διασκεδαστικές ολυμπιακές δραστηριότητες για παιδιά

3. Ξεκινήστε πεζοπορία

Αυτό φέρνει σίγουρα το στοιχείο της περιπέτειας. Βρείτε ένα μονοπάτι για πεζοπορία και εάν είστε εκπαιδευμένες και έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό, πάρτε την κόρη σας ή το γιο σας μαζί για αναρρίχηση. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κατακτάτε μαζί μια πρόκληση.

4. Πηγαίνετε σε ένα λούνα παρκ

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να συναγωνιστούν τη διασκέδαση ενός μεγάλου λούνα παρκ. Η κοινή έκρηξη αδρεναλίνης στο τρενάκι του λούνα παρκ, καθώς νιώθετε πως το στομάχι θα φύγει από το σώμα σας, είναι μια στιγμή που κανείς από τους δυο δε θα ξεχάσει.

5. Κάντε εθελοντισμό

Είναι σημαντικό ο έφηβός σας να μάθει ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω του. Υπάρχουν ευκαιρίες για εθελοντική εργασία που ανταμείβουν αλλά και διασκεδάζουν. Το να εργάζεστε πλάι-πλάι προς όφελος κάποιου συνανθρώπου σας που έχει ανάγκη θα συσφίξει τη σχέση σας.

6. Οργανώστε ένα οδικό ταξίδι

Βρείτε δυο- τρία κοντινά αλλά εξεζητημένα μέρη για να επισκεφθείτε. Οι καινούργιοι άνθρωποι που θα συναντήσετε, το φαγητό και το τοπίο θα σας χαρίσουν πολλές ώρες συζήτησης.

7 τρόποι για να περάσετε τα απογεύματα του καλοκαιριού με τα παιδιά

7. Βγάλτε φωτογραφίες

Κυνηγήστε τα όμορφα και περίεργα πλάσματα αλλά και το φυσικό τοπίο. Προσπαθήστε να απαθανατίσετε όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε με το τηλέφωνό σας. Αφιερώστε χρόνο εκ των προτέρων για να μάθετε τι ζώα και φυτά μπορεί να δείτε.

8. Παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια

Διοργανώστε μια βραδιά παιχνιδιών στο σπίτι σας. Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.

9. Πηγαίνετε για μπόουλινγκ

Πάρτε σνακ από το μπαρ, γελάστε και ζητωκραυγάστε για τα στράικ ο ενός του άλλου.

10. Αφήστε να αποφασίσουν

Το όλο θέμα είναι να περάσετε ουσιαστικό χρόνο με τα παιδιά σας. Αφήστε τα να αποφασίσουν τι θα ήθελαν να κάνουν, αρκεί να είναι μέσα στα πλαίσια της λογικής. Μπορεί να μάθετε κάτι που δεν ξέρατε ποτέ γι' αυτά ή ενδεχομένως και για τον εαυτό σας. Δώστε τους τον έλεγχο και ακολουθήστε τον ενθουσιασμό τους.

Πηγή: allprodad.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved