Αυτή η δασκάλα μοιράστηκε το πιο τρυφερό βίντεο με τους μαθητές της να τραγουδούν και έγινε viral

Οι μικροί της μαθητές τραγουδούν ένα πολύ γνωστό τραγούδι της Taylor Swift, καθώς κάνουν μια ομαδική εργασία 

Φωτεινή Οικονομοπούλου
Αυτή η δασκάλα μοιράστηκε το πιο τρυφερό βίντεο με τους μαθητές της να τραγουδούν και έγινε viral

Aυτό τo βιντεάκι μπορεί να είναι το πιο γλυκό πράγμα που θα δείτε σήμερα: Μια δασκάλα δημοτικού μοιράστηκε το πώς ένα τραγούδι της Taylor Swift έχει επηρεάσει σημαντικά τη δυναμική της τάξης της. Είναι τόσο απλό αλλά και τόσο συγκινητικό.

«Κάθε μέρα στο σχολείο, όταν οι μαθητές μου έχουν να ολοκληρώσουν μια εργασία- διδάσκω στην πρώτη δημοτικού- βάζω να παίζει οργανική μουσική της Taylor Swift», λέει η δασκάλα Kat C. (@kattk13) για το βίντεο που έχει γίνει πλέον viral στο TikTok. Πρόσθεσε: «Το κάνω αυτό εδώ και χρόνια και κανένας από τους μαθητές μου δεν το έχει προσέξει ποτέ. Μέχρι αυτή την Παρασκευή».

Η οργανική μουσική μπορεί πραγματικά να είναι απίστευτα ηρεμιστική όταν προσπαθείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά και το να βλέπεις πώς βοηθά τους μικρούς μαθητές στο σχολείο είναι κάτι τόσο απολαυστικό. Η Kat μοιράστηκε πως την ημέρα που άρχισε να ηχογραφεί το βίντεο, άκουσε μια «μικροσκοπική φωνούλα» στην άκρη της αίθουσας να αρχίζει να τραγουδάει τους στίχους της ορχηστρικής εκδοχής του «Anti-Hero».

«Της χαμογέλασα και την ρώτησα εάν κατάλαβε πως αυτή είναι η Taylor Swift» και μου απάντησε: «Ναι! Λατρεύω την Taylor Swift!», εξήγησε η δασκάλα . «Τότε όλα τα μικρά πρωτάκια μου, άρχισαν να λένε ότι αγαπούν και εκείνα την Taylor Swift».

Έτσι, όταν ακούστηκε ξανά το ρεφρέν του «Anti-Hero», ήξερε ότι έπρεπε να απαθανατίσει όλες τις μικροσκοπικές αυτές φωνούλες που τραγουδούσαν.

Viral Tik Tok: Μία μαμά μοιράζεται το μυστικό της για να αποφύγετε τις ιώσεις τη νέα σχολική χρονιά

Τα συγκινητικά αυτά γράμματα μιας μαμάς με την κόρη της έγιναν viral στο Tik Tok

«Ήξερα πως ο καθένας θα ήθελε να δει και να ακούσει κάτι τόσο γλυκό...Βλέποντας αυτό, είναι τόσο προφανές πόσο γνήσιο είναι το χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Όλη αυτή η συνάντηση έφερε χαρούμενα δάκρυα στα μάτια μου», δήλωσε συγκινημένη η δασκάλα της πρώτης δημοτικού.

Όταν προσπαθείς να είσαι παραγωγικός, υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις από το να ακούς μουσική που σε κάνει χαρούμενο ;

«Η Taylor Swift έχει φέρει τόσο θετικό αντίκτυπο στον κόσμο μας και νιώθω τόσο ευλογημένη που ζω σε έναν κόσμο όπου η μουσική ενός καλλιτέχνη μπορεί να φέρει κοντά διαφορετικούς ανθρώπους, όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικών στρωμάτων», καταλήγει η Kat.

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved