Παιδιά του Αυγούστου: Fun facts για τα παιδιά Λέοντες και Παρθένους

Μαργαρίτα Νικολάου
Bigstock

Spoiler alert για τα μωρά του Αυγούστου: Είναι χαρούμενα, εξωστρεφή και πεισματάρικα.

Ο Αύγουστος είναι ο τρίτος μήνας του καλοκαιριού και, όπως και ο Ιούλιος, αρχικά έφερε διαφορετικό όνομα πριν πάρει το όνομά του από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα, Αύγουστο. Ο Αύγουστος είχε αρκετούς στρατιωτικούς θριάμβους τον μήνα Αύγουστο και επίσης ήταν και ο μήνας που επέκτεινε την αυτοκρατορία του κατακτώντας την Αίγυπτο.

Εκτός από αυτό όμως, ο Αύγουστος είναι ο μήνας της ξεγνοιασιάς και της ανεμελιάς. Ο μήνας που οι περισσότεροι επιλέγουν να ξεφύγουν από την καθημερινότητά τους και να κάνουν ένα διάλειμμα.

Τι σημαίνει ο τελευταίος καλοκαιρινός μήνας όμως για τα μωρά που γεννιούνται μέσα σε αυτόν; Τι χαρακτηριστικά έχουν;

Τα παιδιά του Αυγούστου είναι εξωστρεφή, πεισματάρικα και οργανωτικά

Έχουν αυτοπεποίθηση, να είναι δυνατοί και οργανωμένοι ενήλικες

Τα μωρά του Αυγούστου τείνουν να έχουν αυτοπεποίθηση, είναι πολύ δυνατοί άνθρωποι, σωματικά και ψυχικά και επίσης είναι πολύ περήφανοι και πολύ χαρισματικοί.

Είναι πολύ χαρούμενα και σίγουρα καθόλου μελαγχολικά παιδιά

Τα μωρά που γεννιούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχουν υψηλότερο δείκτη υπερθυμίας σε σχέση με τα παιδιά που γεννήθηκαν άλλες εποχές. Με λίγα λόγια έχουν έντονο το αίσθημα της χαράς, της θετικής ενέργειας και γενικότερα θα έχουν ανεξάντλητη ενέργεια.

Είναι έξυπνα μα δύσκολα παιδιά

Οι έντονες προσωπικότητες που έχουν τα παιδιά που γεννιούνται τον μήνα Αύγουστο, φαίνονται από πολύ νωρίς. Είναι πανέξυπνα και ακόμα και ως μωρά, τείνουν να βρίσκονται μπροστά αναπτυξιακά. Όπως αναφέρουν και οι ειδικοί, οι γονείς αυτών των παιδιών θα πρέπει να είναι έτοιμοι όχι μόνο να διδάξουν τα παιδιά τους αλλά επίσης και να διδαχθούν από αυτά.

Το ζώδιό τους είναι Λέων ή Παρθένος

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί πριν τις 22 Αυγούστου είναι Λέοντες στο ζώδιο. Χαρακτηριστικά τους είναι η αυτοπεποίθηση και η εκφραστικότητα. Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από τις 23 Αυγούστου και έπειτα είναι Παρθένοι, οι οποίοι φημίζονται για την οργανωτικότητα και την αγάπη τους για την τάξη.

Τα παιδιά του Ιουλίου είναι αισιόδοξα, γοητευτικά και γενναιόδωρα

Οι τυχερές τους πέτρες είναι ο πράσινος περίδοτος και ο σαρδόνυξ

Το πράσινο περίδοτο είναι μία ιδιαίτερη πράσινη πέτρα, η οποία πήρε το όνομά της από την Madame Pele, τη Θεά των Ηφαιστείων και της Φωτιάς στη Χαβάη η οποία σύμφωνα με την παράδοση δημιούργησε τα νησιά της Χαβάης. Ο σαρδονύξ είναι ένα μείγμα κόκκινων και λευκών μετάλλων.

Δεν εντυπωσιάζονται εύκολα

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον τρίτο μήνα του καλοκαιριού έχουν υψηλές προσδοκίες και είναι επιλεκτικά.

Είναι πεισματάρικα

Τα παιδιά του Αυγούστου χαρακτηρίζονται για το πείσμα τους. Θεωρούν ότι η γνώμη τους μετράει περισσότερο από ότι άλλων και είναι πολύ υπερήφανα.

Είναι οργανωτικά

Τα παιδιά του Αυγούστου προσέχουν τις λεπτομέρειες και είναι ιδιαίτερα οργανωτικά. Ξέρουν να δουλεύουν σκληρά και είναι ιδιαίτερα προσηλωμένα στον στόχο τους.

Κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον όγδοο μήνα του έτους ξέρουν να βάζουν στόχους και να τους πετυχαίνουν. Έχουν κίνητρα, θέληση και ξέρουν να προσπαθούν σκληρά.

Τα παιδιά του Σεπτεμβρίου: Τα κοινά τους χαρακτηριστικά

Έχουν μικρές πιθανότητες να υποφέρουν από κάποια ψυχική ασθένεια

Μελέτες έχουν δείξει ότι τα άτομα που γεννιούνται το χειμώνα μπορεί να διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν ορισμένα προβλήματα ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της κατάθλιψης και της σχιζοφρένειας. Οι ερευνητές δεν είναι απόλυτα σίγουροι γιατί συμβαίνει αυτό. Οι ειδικοί θεωρούν ότι τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D στην μήτρα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον τρόπο ανάπτυξης του εγκεφάλου ενός μωρού.

Διάσημοι που έχουν γεννηθεί τον Αύγουστο

Χιλιάδες διάσημοι έχουν γεννηθεί τον Αύγουστο όπως η Blake Lively, η Anna Kendrick,βη Mila Kunis, η Kylie Jenner, η Jennifer Lawrence, ο Barack Obama και ο Bill Clinton

με πληροφορίες απο parenting.firstcry.com/ redbook.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved