Τα παιδιά του Ιουλίου είναι αισιόδοξα, γοητευτικά και γενναιόδωρα

Χαρακτηριστικά που κάνουν τα παιδιά του Ιουλίου τόσο λαμπερά, μοναδικά, ξεχωριστά.

Τα παιδιά του Ιουλίου είναι αισιόδοξα, γοητευτικά και γενναιόδωρα
Bigstock

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τους κάνουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Είναι πιο υγιή, πιο ευτυχισμένα και μοιράζονται, επίσης, τον ίδιο μήνα γέννησης με την Πριγκίπισσα Diana, τον Robin Williams, τη JLo και τόσους ακόμη σταρ.

Βέβαια, το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό. Τα βιώματά του από τη βρεφική του ακόμα ηλικία, το οικογενειακό του περιβάλλον και φυσικά τα γονίδια είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που θα συμβάλλουν στη σταδιακή διαμόρφωση του χαρακτήρα του.

Σύμφωνα με έρευνες ωστόσο, εκτός από τα παραπάνω, το ρόλο τους παίζουν και ο μήνας και η εποχή που έχει γεννηθεί ένα παιδί. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά ενός παιδιού που έχει γεννηθεί τον Ιούλιο;

1. Είναι αισιόδοξα

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο είναι πολύ αισιόδοξα. Έχουν την τάση να είναι εξαιρετικά θετικά σε κάθε κατάσταση. Εστιάζουν στη φωτεινή πλευρά της ζωής και έχουν αρκετό χιούμορ. Με άλλα λόγια, ο σαρκασμός είναι στο αίμα τους.

2. Η τυχερή τους πέτρα είναι το ρουμπίνι

Το ρουμπίνι είναι από τους πιο γνωστούς πολύτιμους λίθους και συμβολίζει την αγάπη, το πάθος και την επιτυχία .

3. Είναι πολύ γενναιόδωρα

Εάν το μωρό σας είναι γεννημένο τον Ιούλιο, εκτός από αισιόδοξο, είναι επίσης ήρεμο και συγκροτημένο. Μεγαλώνοντας μπορεί να γίνει γενναιόδωρο και συμπονετικό.

4. Είναι συναισθηματικά

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί στα μέσα του καλοκαιριού είναι εκ φύσεως ευαίσθητα και συναισθηματικά. Συγκινούνται εύκολα και συμπάσχουν με τους άλλους ανθρώπους.

5. Είναι γοητευτικά

Όσα παιδιά έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα, έχουν μία γοητευτική και πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα . Λέγεται ότι έχουν εξαιρετικό γούστο στη μουσική και το φαγητό και μπορούν να βρουν τη χαρά σε μικρές, απλές στιγμές της καθημερινότητας.

6. Εκτιμούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Η οικογένεια σημαίνει τα πάντα γι' αυτούς. Είναι δοτικά και μπορούν να κάνουν τα πάντα για αυτούς που αγαπούν. Ζουν στο οικογενειακό πλαίσιο χωρίς πολλές φασαρίες και εκρήξεις.

7. Έχουν αυτοέλεγχο

Παρόλο που είναι ευαίσθητα και συναισθηματικά, τα παιδιά του Ιουλίου ξέρουν πώς να ελέγχουν τον εαυτό τους και να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους.

8. Είναι οργανωτικά

Στα παιδιά που έχουν γεννηθεί αυτόν τον μήνα αρέσει η οργάνωση και η τάξη. Μεγαλώνοντας είναι πολύ πιθανό να αναπτύξουν διοικητικές ικανότητες και γιατί όχι, να αναλάβουν διευθυντικές θέσεις στον τομέα της εργασίας τους.

Λατρεύουν να κάνουν πράγματα μόνα τους. Το μικρό σας θα δουλέψει σκληρά και θα αναζητήσει κάθε ευκαιρία που υπάρχει για να πετύχει αυτό που θέλει.

9. Είναι πιο πιθανό να γίνουν αριστερόχειρες

Σύμφωνα με έρευνες τα παιδιά του Ιουλίου είναι πιο πιθανό να γίνουν αριστερόχειρες σε σχέση με παιδιά που έχουν γεννηθεί κάποιον άλλο μήνα. Επίσης, έχουν εξαιρετική αισθητική και άψογη αίσθηση του στυλ. Αντανακλούν κομψότητα και αυτοπεποίθηση .

10. Έχουν θετική προοπτική για τη ζωή

Τα μωρά του Ιουλίου τείνουν να προσεγγίζουν τη ζωή με αισιοδοξία , γεγονός που μπορεί να συμβάλλει στην ικανότητά να προσαρμόζονται σε διαφορετικές καταστάσεις.

Πηγή: parenting.firstcry.com

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved