Γρήγορα, νόστιμα, αφράτα και μαλακά.
Αυτά τα τριών υλικών μαλακά μπισκότα, είναι ιδανικά για όλες τις ώρες. Είναι αφράτα, πανεύκολα και μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε και δάκρυα σοκολάτας.
Carrot cake νηστίσιμα ενεργειακά τρουφάκια
Ξέρουμε ότι σας αρέσουν οι γρήγορες συνταγές και τούτη εδώ είναι μία από αυτές. Η Carine Claidepierre δημιούργησε μια καταπληκτική συνταγή που δοκιμάσαμε και σας την προτείνουμε. Είναι ιδανική για τη Μεγάλη Εβδομάδα, για όσους νηστεύουν και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους. Θα την ετοιμάσετε μέσα σε 15 λεπτάκια και θα ξετρελαθούν μέχρι και τα παιδιά σας.
Νηστίσιμο και αλάδωτο γλυκό ταψιού με μπισκότα - Πείτε το και κρέμα καραμελέ στο ταψί
Προετοιμασία: 3'
Eκτέλεση: 10'
Υλικά
- 2 μέτριες ώριμες μπανάνες
- 1/4 κούπας σιρόπι σφένδαμου
- 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Προαιρετικά υλικά:
- δάκρυα σοκολάτας / κανέλα/ βανίλια ή μια πρέζα αλάτι
Βήματα
-
Σε ένα μπολ βάλτε τις μπανάνες και λιώστε τις με ένα πιρούνι.
-
Προσθέστε το αλεύρι και το σιρόπι σφένδαμου.
-
Ανακατέψτε καλά. (σε αυτό το σημείο αν θέλετε προσθέτετε και 3-4 κ.τ.σ. δάκρυα σοκολάτας.
-
Με ένα σκουπ παγωτού πάρτε τη ζύμη και βάλτε κουταλιές εδώ και εκεί σε λαδόκολλα που θα έχετε απλώσει σε ένα ρηχό ταψί.
-
Αφήστε κενό ανάμεσα στα μπισκότα.
-
Ψήστε για 12 λεπτά περίπου σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
-
Αρκεί να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα από πάνω και είναι έτοιμα.