Γρήγορο γλυκό για τον καφέ - Brownie cheesecake που θα φτιάξετε μετρώντας τα υλικά με μια κούπα
Έξτρα τιπ: Δεν χρειάζεστε ζυγαριά παρά μόνο μια κούπα για να μετρήσετε τα υλικά σας.

Ψάχνετε ένα γρήγορο και εύκολο επιδόρπιο για να συνοδεύσετε τον καφέ σας; Αυτό το κέικ με cottage είναι η τέλεια επιλογή.
5λεπτη συνταγή για παιδιά - Cheesecake με κόκκινα φρούτα
Μια τσέχικη συνταγή που συνδυάζει τη ζύμη κακάο μαζί με τη νόστιμη κρέμα τυριού που θα κερδίσει όλους όσους αγαπούν νόστιμα και εύκολα κέικ. Επιπλέον, δεν χρειάζεστε ζυγαριά για να το ετοιμάσετε, παρά μόνο μια κούπα. Μέχρι και τα παιδιά σας μπορούν να το φτιάξουν.
Το Ρώσικο γλυκό που αποθεώνει το διαδίκτυο: Ασπρόμαυρο brownie cheesecake (vid)
Συνταγή για νόστιμο τσέχικο σοκολατένιο κέικ με τυρί κρέμα / Brownie cheesecake

Τι θα χρειαστείτε;
Για τη ζύμη:
- 4 αυγά
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι
- 3 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι
- 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- ½ φλιτζάνι του τσαγιού κακάο
Για τη γέμιση:
- 500 γραμμάρια μαλακό τυρί (cottage)
- 3 αυγά
- 8 κουταλιές της σούπας λάδι
- 8 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
- 1 φακελάκι μείγμα ζάχαρης-βανίλιας
- 1 κεσεδάκι ξινή κρέμα
- 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου
Της Τυρινής σήμερα και φτιάχνουμε San Sebastian cheesecake
Εκτέλεση:
- Χτυπήστε τους κρόκους των αυγών με την κρυσταλλική ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν καλά.
- Προσθέστε το λάδι, το αλεύρι -που θα έχετε ανακατέψει με το μπέικιν πάουντερ και το κακάο- και ανακατέψτε καλά.
- Χτυπήστε σε ένα άλλο μπολ τα ασπράδια μέχρι να αφρατέψουν και ρίξτε τα έπειτα στο μείγμα με τους κρόκους, ανακατεύοντας απαλά.
- Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε με το μίξερ το τυρί cottage με τα αυγά, την κρυσταλλική ζάχαρη, το μείγμα ζάχαρης-βανίλιας, το λάδι, την ξινή κρέμα και το μείγμα για άνθος αραβοσίτου μέχρι να δημιουργηθεί ένα λείο μείγμα.
- Λαδώστε ένα ταψί ή πυρέξ και το πασπαλίστε το με αλεύρι.
- Ρίξτε το μισό σοκολατένιο μείγμα στο ταψί και απλώστε το. Έπειτα ρίξτε το μείγμα τυριού επάνω στο μείγμα και τέλος σκεπάστε με το υπόλοιπο σοκολατένιο μείγμα.
- Τοποθετήστε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο και ψήστε στους 170 °C για περίπου 40 λεπτά.
Βγάλτε, αφήστε να κρυώσει ελαφρώς και σερβίρετε.