Συνταγή για royal icing με παστεριωμένα αβγά (pics)

Βλέπετε στις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων υπέροχα, λαχταριστά και πολύχρωμα μπισκότα και αναρωτιέστε πώς τα φτιάχνουν!

Το γλάσο αυτό ονομάζεται royal icing και αν και μπορεί να σας ακούγεται περίεργο και δύσκολο, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου. Κάθε άλλο!

Με τη συνταγή μας και την αναλυτική εκτέλεση που θα δείτε παρακάτω, μπορείτε να το φτιάξετε κι εσείς και να διακοσμήσετε τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα που θα φτιάξετε με τα παιδιά σας.

Υλικά:
90 γρμ ασπράδια παστεριωμένα (θα τα βρείτε σε συσκευασία στα ψυγεία των σουπερμάρκετ)
250γρμ ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
1 κ.τ.γ κρεμόριο

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ, βάλτε τα ασπράδια, την άχνη, τη βανίλια και το κρεμόριο και με ένα μίξερ χτυπήστε για 10 λεπτά. Μόλις δείτε ότι έχετε μια υπέροχη κρεμώδη υφή μπορείτε να διακοσμήσετε τα μπισκότα σας, βουτώντας τα απλά από τη μια πλευρά μέσα στο icing.

έξτρα τιπ: για να χρωματίσετε το γλάσο σας, απλά μοιράστε το σε μπολ και ρίξτε μερικές σταγόνες από το επιθυμητό χρώμα ζαχαροπλαστικής και ανακατέψτε καλά!

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ιδέες για να διακοσμήσετε τα μπισκότα με τα παιδιά σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved