10 αέρινα και στυλάτα beach cover-ups για μαμάδες εκτός από παρεό

Επενδύστε σ' ένα από τα παρακάτω cover-ups για ένα ολοκληρωμένο καλοκαιρινό στυλ .

10 αέρινα και στυλάτα beach cover-ups για μαμάδες εκτός από παρεό
Bigstock

Η καλοκαιρινή βαλίτσα σας αρχίζει να γεμίζει με τα απαραίτητα για τις διακοπές και ενώ τα μαγιό είναι η πρώτη επιλογή, τα cover-ups είναι εξίσου σημαντικά για άνετες και κομψές εμφανίσεις στην παραλία .

Τα παρεό είναι μια κλασική επιλογή, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες στιλάτες και πρακτικές εναλλακτικές που μπορούν να προσθέσουν μια νότα κομψότητας στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Από κροσέ φορέματα μέχρι διάφανα καφτάνια και λινά πουκάμισα, έχουμε συγκεντρώσει τις 10 πιο αέρινες και στυλάτες επιλογές για να αναδείξετε το beach look σας με τον καλύτερο τρόπο. Είστε έτοιμες να ανακαλύψετε τα must-have κομμάτια της σεζόν; Διαβάστε παρακάτω!

4 DIY face mists για να ενυδατώνεστε ανά πάσα στιγμή το καλοκαίρι

1. Κροσέ φόρεμα

Ένα κροσέ φόρεμα είναι η ιδανική επιλογή για μια κομψή και χαλαρή εμφάνιση στην παραλία. Δεδομένης της αέρινης και ελαφριάς υφής του, αφήνει το δέρμα να αναπνέει, ενώ τα κροσέ σχέδια προσθέτουν μια ρομαντική κπινελιά.

2. Maxi λινό φόρεμα

Ένα maxi λινό φόρεμα συνδυάζει την άνεση με την κομψότητα, προσφέροντας σας έναν αέρινο look. Το λινό ύφασμα επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και σας δίνει μια «αίσθηση» πολυτέλειας.

3. Maxi φόρεμα πουκάμισο

Το φόρεμα-πουκάμισο είναι η ιδανική επιλογή για να το φορέσετε για casual έξοδο μετά την παραλία.

Πώς να κάνετε πεντικιούρ στο σπίτι σε 8 απλά βήματα

4. Σετ κιμονό- παντελόνι

Ένα σετ κιμονό-παντελόνι δεν είναι μόνο πρακτικό αλλά και εξαιρετικά κομψό. Συνδυάστε το με μοντέρνα σανδάλια και μεγάλα γυαλιά ηλίου για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση.

5. Κροσέ φούστα

Το διαφανές κροσέ ύφασμα επιτρέπουν την ελευθερία κινήσεων. Ιδανική επιλογή για να το συνδυάσετε με το μαγιό σας είτε είναι bikini είτε ολόσωμο.

Βaby shower party: Τι να φορέσετε είτε είστε καλεσμένη είτε η μέλλουσα μαμά

6. Διάτρητο παντελόνι

Η επιτομή του effortless chic look. Επίσης, πρακτική επιλογή για παραλία.

7. Λινό πουκάμισο

Το λινό πουκάμισο είναι ένα κλασικό και versatile κομμάτι που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους. Το λινό είναι ιδανικό για τις ζεστές μέρες, καθώς επιτρέπει την αναπνοή του δέρματος. Φορέστε το ανοικτό πάνω από το μαγιό σας ή με ένα σορτς.

Ποιοι είναι οι 6 πιο υγιεινοί χυμοί για απώλεια βάρους και όχι μόνο

8. Σαρόνγκ

Το σαρόνγκ είναι ένα πολυλειτουργικό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους – είτε ως φούστα, είτε ως μπλούζα ή ακόμα και ως φόρεμα.

9. Boho καφτάνι

Ένα καφτάνι με ελεύθερες γραμμές , θα σας δώσει μια boho chic αίσθηση.

Παχαίνουν ή όχι τα φρούτα αν τα τρώτε βράδυ; Τι απαντά διατροφολόγος

10. Κροσέ σορτς

Mια παιχνιδιάρικη και στυλάτη επιλογή για την παραλία. Άλλωστε, τα crochet ρούχα είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων ετών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved