5 must-have προϊόντα περιποίησης που πρέπει να έχει κάθε μαμά στο νεσεσέρ της

Αυτά τα πέντε προϊόντα περιποίησης αποτελούν τον απόλυτο οδηγό για να δείχνετε και να νιώθετε υπέροχα, με ελάχιστο κόπο και χρόνο.

5 must-have προϊόντα περιποίησης που πρέπει να έχει κάθε μαμά στο νεσεσέρ της

Η καθημερινότητα μιας μαμάς είναι γεμάτη υποχρεώσεις ακόμα και αν είναι σε διακοπές. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι η προσωπική περιποίηση πρέπει να παραμελείται.

Με τον κατάλληλο συνδυασμό beauty προϊόντων, μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας χωρίς να χάνετε χρόνο. Tα παρακάτω προϊόντα αποτελούν must-have που πρέπει να έχει κάθε μαμά στο νεσεσέρ της προκειμένου να διατηρήσει τη φρεσκάδα και τη λάμψη της, ακόμα και με ένα φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα .

Τα προϊόντα περιποίησης που επιλέγει μια μαμά πρέπει να είναι αποτελεσματικά, πολυχρηστικά και εύκολα στη χρήση. Εδώ είναι γιατί αυτά τα πέντε προϊόντα αποτελούν must-have για κάθε μαμά που θέλει να φροντίσει τον εαυτό της χωρίς να ξοδεύει υπερβολικό χρόνο.

1. Serum

Για μια μαμά που συχνά δεν έχει αρκετό χρόνο για περίπλοκες ρουτίνες ομορφιάς, ένα κατάλληλο για την εκάστοτε επιδερμίδα serum προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, ενισχύοντας την όψη της επιδερμίδας με ελάχιστη προσπάθεια.

Έχουν ημερομηνία λήξης τα σαμπουάν και οι μαλακτικές κρέμες;

2. Lip Mask

Τα χείλη είναι μια από τις περιοχές που συχνά παραμελούνται. Ένα lip mask προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη.

Πώς επηρεάζει ο ύπνος την υγεία της επιδερμίδας;

3. Dry Shampoo

Για τις μαμάδες που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει, το dry shampoo είναι ο καλύτερός τους φίλος. Το dry shampoo απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα από το τριχωτό της κεφαλής , φρεσκάρει τα μαλλιά και προσθέτει όγκο.

4. Ενυδατική Κρέμα

Μία ενυδατική κρέμα είναι η βάση κάθε ρουτίνας περιποίησης. Ενυδατώνει την επιδερμίδα καθώς συγχρόνως διατηρεί την ελαστικότητά της.

5 συμβουλές για να καταπολεμήσετε τα ξηρά και σκασμένα πόδια

5. Αντηλιακό

Το αντηλιακό κρίνεται αδιαπραγμάτευτο προϊόν στη ρουτίνα περιποίησης, καθώς προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες UV, που προκαλούν πρόωρη γήρανση και αυξάνουν τον κίνδυνο για καρκίνο του δέρματος .

Επιλέγοντας ένα αντηλιακό που προσφέρει ενυδάτωση ή έχει χρώμα, μπορείτε να αντικαταστήσετε το foundation ή την bb cream και να απλοποιήσετε τη beauty routine σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved