Viral Tik Tok βίντεο: Ήρθε ακάλεστος συγγενής στο σπίτι σας; Αυτή η μαμά έχει την απάντηση

Αυτή η μαμά έγραψε ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όσες και όσους πηγαίνουν ακάλεστοι στα σπίτια συγγενών και φίλων τους.

Η Emily Vondy (Tik Tok: @thevondyfam) είναι μία μαμά που δημιουργεί περιεχόμενο για τα social media και πλέον απαρριθμεί σχεδόν 1,5 εκατομμύρια ακολούθους.

Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της έκανε ένα come back, μοιράστηκε με τους φανς της ένα ξεκαρδιστικό βιντεάκι που πολλές μαμάδες θα ταυτιστούν, καθώς είναι «βγαλμένο» από την καθημερινή ζωή.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, αντιμετωπίζει έναν ακάλεστο επισκέπτη. Αυτό το «φαινόμενο» την εμπνέει να γράψει ένα τραγούδι αλλά και να χορέψει στο ρυθμό του.

Όταν η ακάλεστη φίλη μπαίνει στο σπίτι, βλέπει ένα λούτρινο κουκλάκι - τον Super Mario- «κρεμασμένο» από μία θηλιά στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού και καθώς πάει να καθίσει σε μια καρέκλα στην τραπεζαρία, αντικρίζει κάτι αηδιαστικό στο κάθισμα.

Η μαμά Emily πιάνει την κιθάρα της και τραγουδά: «Αναρωτιέσαι τι είναι αυτό; Μην φοβάσαι. Αν περάσεις απροειδοποίητα να θυμάσαι ότι εδώ ζουν παιδιά και έτσι είναι όλο το χρόνο».

Φτιάξτε pancakes με τρία υλικά - Spoiler alert το ένα είναι βανίλια παγωτό

Αυτή η δασκάλα μοιράστηκε το πιο τρυφερό βίντεο με τους μαθητές της να τραγουδούν και έγινε viral

Συνεχίζει να αφηγείται τραγουδώντας όλα τα αντικείμενα που μπορεί να συναντήσει κανείς όταν επισκέπτεται απροειδοποίητα μια οικογένεια με παιδιά, όπως για παράδειγμα ένα μπολ με μικρά ξύλα και πέτρες ή αυτοκόλλητα από το καρτούν «Bluey » στους τοίχους.

Και φυσικά, αν έχετε νήπιο παιδί ή μωρό , θα βρείτε «πάνες κρυμμένες σε κάθε συρτάρι» και «παιχνίδια για να σκομντάψεις στο πάτωμα», μαζί με «καθόλου χώρο για να καθίσει κανείς στο καθιστικό».

Όταν, μάλιστα, η υποτιθέμενη καλεσμένη πιάνει κατά λάθος κάτι καφέ στο τραπέζι ρωτά: «Σοκολάτα είνα σωστά;» και η Emily απαντά: «Βασικά, δεν ξέρω...» και στη συνέχεια καθησυχάζειτη φίλη της πως αν είχε προειδοποιήσει ότι θα έρθει θα είχα καθαρίζει και απολυμάνει όλο το σπίτι.

Ένας κανόνας, λοιπόν, που πρέπει όλες και όλοι να ακολουθούν είναι πως εάν θέλουμε να επισκεφθούμε κάποιον πρώτα πάντα πρέπει να τον καλούμε στο τηλεφώνο και να ρωτάμε εάν μπορεί. Πρόκεται για τη θεμέλια αξία της ευγένειας .

Viral Tik Tok: Μία μαμά μοιράζεται το μυστικό της για να αποφύγετε τις ιώσεις τη νέα σχολική χρονιά

Φυσικά, και πολλές μαμάδες ταυτίστηκαν με το βίντεο της Emily:

«Είμαι μαμά 4 παιδιών. Όταν όλα μου τα παιδιά ήταν μικρότερα, συνειδητοποίησα ότι αν μας έκλεβαν ποτέ δεν θα υπήρχε τρόπος να διακρίνουμε τι μας πήραν, καθώς στο σπίτι επικρατούσε χάος ».

Μία άλλη μαμά σοχλίασε: «Ξέρω ότι αυτό υποτίθεται ότι ήταν ένα αστείο βίντεο, αλλά μπορώ να πω ότι πραγματικά έκλαψα. Έκλαψα με δάκρυα ευτυχίας και ανακούφισης καθώς καταλάβα πως δεν είναι μόνο το δικό μου σπίτι έτσι. Τα αυτοκόλλητα στον τοίχο είναι η βασική ανάμνηση που έχω από όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά. Σ' ευχαριστώ που μοιράστηκες αυτό το βίντεο ».

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved