Η Ιωάννα Τούνη πήγε το matchy - matchy ντύσιμο με τον Πάρη σε άλλο level

Μαργαρίτα Νικολάου

instagram @j.touni

Μαμά και γιος «κομποζάρουν».

Μπορεί οι περισσότερες διάσημες να έχουν βοήθεια από κάποιον στυλίστα πριν βγουν έξω, όμως η Ιωάννα Τούνη έχει αναλάβει αυτόν τον ρόλο για την ίδια και τον γιο της, Πάρη και μάλιστα με επιτυχία.

To healthy cheesecake χωρίς ζάχαρη που έφτιαξε η Ιωάννα Τούνη - Βήμα-βήμα η συνταγή της

Αν είστε και εσείς μοδάτες μαμάδες, που σας αρέσει να ντύνετε τα μικρά σας με τα πιο αξιολάτρευτα ρούχα τότε οι χθεσινές (23/9) φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη και που τη δείχνουν να είναι ντυμένη ασορτί με την mini-me εκδοχή της, θα σας εντυπωσιάσουν.

«Το αγόρι της μαμάς❤️», σχολίασε κάτω από μια σειρά με φωτογραφίες που δείχνουν την ίδια να φοράει ένα olive green matching σετ με παντελόνι και το γιλέκο φορεμένο αντί για τοπ και τον Πάρη να φορά cargo παντελόνι με καρό πουκάμισο σε επίσης σε λαδί αποχρώσεις για να σετάρει με τη μαμά.

Tρεις Ελληνίδες celebrity moms δείχνουν πώς γυμνάζονται παρέα με τα παιδιά τους

2 ακόμη φορές που είχαν φορέσει ασορτί ρούχα

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιωάννα Τούνη ντύθηκε ασορτί με τον γιο της. Αν και δεν συνηθίζει να φορά matchy-matchy outfit με τον μικρό Πάρη, στο παρελθόν έχει αναρτήσει ακόμη δύο φωτογραφίες που τους δείχνουν να φορούν ίδια ρούχα.

Αυτές οι στιγμές, μαμά και γιου είναι ένα τέλειο μείγμα στυλ, αγάπης και οικογενειακού δεσμού. Από τις επίσημες εκδηλώσεις που παρευρίσκονται μαζί μέχρι τις καθημερινές εξόδους τους, η Ιωάννα και ο Πάρης δείχνουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν αναμνήσεις που διαρκούν.

Ιωάννα Τούνη: Ο Πάρης φόρεσε τα πιο stylish πέδιλα που κοστίζουν μόλις 6€

Είτε είστε μια μαμά με αγάπη προς τη μόδα, είτε απλώς εκτιμάτε τα όμορφα συνδυασμένα ρούχα δεν έχετε παρά να αρχίσετε να ντύνεστε ασορτί με το παιδί σας, δείχνοντας τον όμορφο δεσμό που μπορεί να έχει μια μαμά με την αξιολάτρευτη matchy-matcy mini me εκδοχή της.

Ο Πάρης είναι ο mini me του Δημήτρη Αλεξάνδρου και αυτές οι φώτο το αποδεικνύουν

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved