Σάββας Πούμπουρας: Εάν έχεις νήπιο παιδί θα ταυτιστείς με το βιντεάκι του no cap

Μαμάδες και μπαμπάδες ταυτιστείτε ελεύθερα!

Σάββας Πούμπουρας: Εάν έχεις νήπιο παιδί θα ταυτιστείς με το βιντεάκι του no cap

instagram @savas_poumpouras

O Σάββας Πούμπουρας με κάθε ευκαιρία βρίσκει να κάνει κάτι διαφορετικό με την κόρη του, Κύνθια. Όχι μόνο για να μη βαριέται η μικρή αλλά και να διασκεδάσει κάνοντας κάθε φορά κάτι καινούριο. Μπαμπάς και κόρη κάνουν μαζί ταξίδια, βόλτες, μαγειρέματα και πολλά πολλά ακόμα.

https://www.instagram.com/p/CYvkJV2K8cd/

Αυτή τη φορά, κέρδισε τους ακολούθους του, ανεβάζοντας ένα βιντεάκι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που έγραφε «Πώς θα έπρεπε να πηγαίνω να παραλάβω το παιδί απ' το σχολείο» με ήρεμη μουσική στο background.

Το σκηνικό αλλάζει απότομα με «σκέψεις» όπως «θα προλάβω;», «θα αργήσει στην δραστηριότητα;», «πήρα το σωστό κορμάκι για τη ρυθμική;», «να γυρίσω να μαγειρέψω αύριο» να τον βομβαρδίζουν και εκείνος να χορεύει με rave μουσική.

«Νταξ μωρέ καλά είμαστε ξέρωγω..Τα σχόλια σας περιμένω να είναι ΕΝΑ κ ΕΝΑ
#parentlifestyle», έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησης.

Το comment section γέμισε από σχόλια μπαμπάδων και μαμάδων. Ο παρουσιαστής απάντησε σε πάρα πολλούς ενώ έκανε σε όλους like.

«Πέρυσι έβλεπα μια μαμά να έρχεται στη δραστηριότητα του παιδιού της με martini με πάγο σε χάρτινο κυπελλάκι και την έκραζα. Φέτος όσο περιμένουμε, τα πίνουμε παρέα!», έγραψε ένας μπαμπάς.

Ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Κολλητέ έχουμε πάει αγγλικά Κυριακή και χωρίς παιδί στο αυτοκίνητο....εντάξει είμαστε;»

https://www.instagram.com/reel/DARQ9q0o3pP/

Η καρμική γνωριμία με τη σύζυγό του

Στις 10 Ιουλίου 2021 το ζευγάρι πραγματοποίησε τον θρησκευτικό γάμο του στις Σπέτσες και βάπτισε την μονάκριβη κόρη του, Κύνθια. Ο Σάββας και η Αρετή είχαν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2017, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο People ο παρουσιαστής είχε αναφερθεί στην καρμική γνωριμία με την σύζυγό του: «Με την Αρετή γνωριστήκαμε το 2003, μέσω κοινής παρέας. Πάντα ήμασταν φίλοι και είχαμε μια πολύ όμορφη σχέση. Αν με ρωτούσες πιο παλιά, θα σου έλεγα πως δεν θα σκεφτόμουν με τίποτα να είμαι με την Αρετή. Το ίδιο θα σου απαντούσε κι εκείνη για μένα. Φαντάσου πως, όταν ήμασταν φίλοι, είχαμε ο καθένας την προσωπική του ζωή και μιλούσαμε για αυτά. Ποτέ δεν υπήρχε κάποια ερωτική κατάσταση μεταξύ μας.»

και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή, πριν από έξι χρόνια, ξεκινήσαμε να κάνουμε περισσότερη παρέα κι επειδή αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο, όλο αυτό μας βγήκε αυθόρμητα. Μεταξύ μας υπήρχε πάντα αγάπη και αμοιβαία κατανόηση. Η Αρετή με εμπιστεύτηκε περισσότερο, γιατί ήταν παρούσα στη ζωή μου και έβλεπε πώς συμπεριφερόμουν στις σχέσεις μου. Ποτέ δεν υπήρξε μεταξύ μας θέμα εμπιστοσύνης. Από την αρχή κιόλας της σχέσης μας αφήσαμε έξω τους εγωισμούς. Διαφορετικά δεν έχει νόημα να είσαι με έναν άνθρωπο».

https://www.instagram.com/p/CYKf1JrK-Cs/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved