Θάνος Κιούσης: Το βίντεο που τον δείχνει ντυμένο βάτραχο να «κλέβει» παιδάκια από το σχολικό

Μια νέα ξεκαρδιστική ανάρτηση από τον Θάνο Κιούση.

Μαργαρίτα Νικολάου
Θάνος Κιούσης: Το βίντεο που τον δείχνει ντυμένο βάτραχο να «κλέβει» παιδάκια από το σχολικό

instagram @mrthanoskiousis

Τον λατρεύουμε τον Θάνο Κιούση και φυσικά λατρεύουμε και τις μεταμφιέσεις που κάνει κάθε φορά που πρόκειται να παραλάβει τα παιδιά του από το σχολικό.

Τον έχουμε δει ως μπανάνα...

https://www.instagram.com/reel/C3h_z93oIHO/

ως μαχαραγιά...

https://www.instagram.com/reel/C3Fs9z4IM8N/

ως πριγκίπισσα Έλσα...

https://www.instagram.com/reel/C40Wtt6IoXj/

ως παίχτη αμερικανικού football...

https://www.instagram.com/reel/C6JVH-aofsz/

ως τρομπετίστα κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2024-2025...

https://www.instagram.com/reel/C_-mPdQIC41/

και σήμερα τον είδαμε ως πρίγκιπα που έγινε βάτραχος. Ναι, ναι... όχι ως βάτραχο που έγινε πρίγκιπας. Δεν το λέμε εμείς, το λέει ο ίδιος στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/reel/DAi-6WXIX7T/

«Σε αυτό το ντοκιμαντέρ παρατηρούμε την αντίστροφη εξέλιξη του πρίγκιπα που έγινε παιχνιδιαρης βάτραχος ο οποίος κλέβει παιδάκια από σχολικά. Το παραμύθι λέει ότι κάποια πριγκίπισσα τον φίλησε στραβά και από τότε κάτι δεν πάει καλά με το παλικάρι και όλο ψάχνει την ταυτότητα του. Για να δούμε τι θα γίνει στην ιστορία μας στο επόμενο επεισόδιο...#school_bus_pickup_series #φιλα_τον_βατραχο_σου😘🐸 #φιλα_με_ακομα #ενα_φιλακι_ειναι_λιγο_πολυ_λιγο #φιλιά_στα_σαββατοβραδα #της_καληνύχτας_τα_φιλιά #φιλιατρά».

#school_bus_pickup_series

Οι διαδικτυακοί του φίλοι ανυπομονούν κάθε φορά για τα αστεία βιντεάκια που αναρτά στον λογαριασμό του ο Θάνος Κιούσης και μαζί με τους διαδικτυακούς του φίλους και εμείς. Μάλιστα θα θέλαμε μια μέρα να ντυθεί... Τόνι Σφήνος.

Οι γιοι του τον ρωτάνε αν είναι ο Τόνι Σφήνος

Ο Θάνος Κιούσης, ή αλλιώς Τόνι Σφήνος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και αποκάλυψε στον δημοσιογράφος της εκπομπής, πώς αντέδρασε όταν τα παιδιά του τού είπαν ότι μοιάζει με τον Τόνι Σφήνο.

«Είδαν αφίσες στο δρόμο του Τόνι Σφήνου και μου είπαν "Μπαμπά, αυτός σου μοιάζει!"». Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω.

Ο Θάνος Κιούσης είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Γραμματικού από το 2016 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Το 2018 η Ιωάννα Γραμματικού έφερε στον κόσμο τον πρώτο τους γιο ενώ το φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς η οικογένεια τους μεγάλωσε, μιας και υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους.

Όπως ο ίδιος ο παρουσιαστής του5Χ5είχε πει σε συνέντευξή του, οι γιοι του έχουν μικρή ηλικιακή διαφορά. «[...]Πλέον έχω δύο γιους προνήπιο και νήπιο, οι οποίοι έχουν αρχίσει να γίνονται φιλαράκια. Υπάρχει η ζήλια αλλά στο 70% παίζουν μαζί και ένα 30% είναι αυτό στο οποίο μαλώνουν. Ο μικρός είναι και ο πιο ζωηρός. Δεν μασάει!».

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved