Αναστασία Ρουβά: Ο υπέροχος πίνακας που δημιούργησε με τίτλο «Stolen spirit»

Το έργο που δημιούργησε για την έκθεση τέχνης «Unbound: Art Againts Assault»

Μαργαρίτα Νικολάου
Αναστασία Ρουβά: Ο υπέροχος πίνακας που δημιούργησε με τίτλο «Stolen spirit»

screenshot via instagram video @sakisrouvas

Στις 5 Οκτωβρίου 2024, η έκθεση τέχνης «Unbound: Art Against Assault» πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και οργανώθηκε από τις μαθήτριες του Campion School Athens, Τζούλια Δημάκη και Έλλη Κουλουκουντή.

Αναστασία Ρουβά: Η ανάρτηση που έκανε για να ευχηθεί στους γονείς της

Η έκθεση φιλοξένησε έργα ανήλικων καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτά τα έργα και εκείνο της Αναστασίας Ρουβά, κόρης του γνωστού τραγουδιστή Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Η 16χρονη Αναστασία δημοσίευσε φωτογραφία από το έργο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τίτλος του έργου της; Stolen Spirit

anastasia-royba-anartisi-pinakas.jpg

Μια ελεύθερη απόδοση του συμβολισμού του έργου, σύμφωνα με την περιγραφή της Αναστασίας που βρίσκεται δίπλα στον πίνακα: «Ένας παραλληλισμός μεταξύ της προσπάθειας του πουλιού να αποδράσει από το κλουβί, όπως ακριβώς μία γυναίκα προσπαθεί να καταρρίψει τα στεγανά της ενήλικης ζωής και να «κατακτήσει» ξανά τη φαντασία που είχε κάποτε ως νεαρό κορίτσι. Ο πίνακας τονίζει την τραγωδία του να μην αισθάνεσαι πως το σώμα και η ψυχή σου, σού ανήκουν. Σαν κάποιο άλλο άτομο έχει τη δύναμη να σου κλέψει το πνεύμα και τα "φτερά" σου!».

Σάκης Ρουβάς: Οι αναρτήσεις της 15χρονης κόρης του, Αναστασίας στην παραλία και τον ιππικό όμιλο

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει

Η ζωγραφική είναι κάτι που λατρεύει όλη η οικογένεια του Σάκη Ρουβά. Ο ίδιος πριν μερικά χρόνια είχε αναρτήσει φωτογραφία που τον έδειχνε να ζωγραφίζει σχολιάζοντας: «Βρες τρόπους να προκαλείς τον εαυτό σου κάθε μέρα».

https://www.instagram.com/p/CHyI0sBB0BX/

Εκτός από τον ίδιο όμως, τη ζωγραφική τη λατρεύουν όλα τα παιδιά του. Μάλιστα στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει έργα τέχνης που είχαν φιλοτεχνήσει όλοι μαζί.

Κάπως έτσι διαπιστώνουμε ότι το ταλέντο της Αναστασίας δεν είναι καθόλου τυχαίο. Κάθε άλλο. Το κληρονόμησε από τον μπαμπά της.

Αναστασία Ρουβά: Η ασπρόμαυρη selfie στα χιόνια - Τι δημοσίευσε στο Instagram

Δείτε μερικά στην gallery που ακολουθεί καθώς και σε ένα βίντεο που είχε αναρτήσει η Κάτια Ζυγούλη.

DPG Network
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved