Δανάη Μιχαλάκη: Η φωτογραφία της κόρης της που μαρτυρά τι την ηρεμεί

Το τρυφερό στιγμιότυπο της κόρης της που μοιράστηκε η ηθοποιός.

Δανάη Μιχαλάκη: Η φωτογραφία της κόρης της που μαρτυρά τι την ηρεμεί

instagram @danae_michalaki

Η Δανάη Μιχαλάκη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 21 Νοεμβρίου 2023.

Η ταλαντούχα ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» και στη συνέχεια συστήθηκε ξανά τηλεοπτικά μέσα από το ρόλο της γιατρού στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Παραλία».

Το ζευγάρι κρατά την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, μερικές φορές μοιράζονται ο καθένας (ή και οι δύο μαζί) στιγμιότυπα μαζί με την κόρη τους - κυρίως από βόλτες ή διακοπές - με τους διαδικτυακούς τους ακόλουθους.

Αυτή τη φορά, η μαμά Δανάη μοιράστηκε μια φωτογραφία της μικρής που απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στην παραλία. «Enjoying every sunset» έγραψε η ηθοποιός στην περιγραφή του post.

Φαίνεται πως αυτή στιγμή, ηρεμεί την μικρούλα.

https://www.instagram.com/p/DBML4Gfq3H9/

Εάν κρίνουμε από τις προηγούμενες αναρτήσεις της ηθοποιού, φαίνεται πως η μικρή λατρεύει να απολαμβάνει την ώρα που δύει ο ήλιος.

https://www.instagram.com/p/C_I3x7NqpMR/

Και η αντίστοιχη φωτογραφία από το λογαριασμό του ηθοποιού και τραγουδιστή των Polkar.

https://www.instagram.com/p/C9urZ5ZIIV8/

«Η Δανάη Μιχαλάκη έχει αποδειχτεί μια καταπληκτική μαμά»

Πριν οκτώ μήνες, η γιαγιά και μητέρα του ηθοποιού, Φιλαρέτη Κομνηνού, επίσης καταξιωμένη στο χώρο της τέχνης του θεάτρου, καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ αναφέρθηκε και στον νέο της ρόλο…ως γιαγιά.

«Η Δανάη Μιχαλάκη έχει αποδειχτεί μια καταπληκτική μαμά. Συμπεριφέρεται στο μωρό με μια ωριμότητα που για μένα είναι αποκαλυπτική. Κάνω και babysitting για να βγουν. Τώρα αρχίζει το μωρό και επικοινωνεί. Η αθωότητα του μωρού στο βλέμμα είναι μεγάλη ιστορία», εξομολογήθηκε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved